Mie Molkte: Svært at blive skilt

James og Mies tid i "Vild med dans"

 

Selvom Mie Moltke ikke er i tvivl om, at det var den rigtige beslutning, da hun og Lai Yde sidste år i november valgte at gå hver til sit og lade sig skille, så har det været en svær process for danseren.

- Det er en illusion at sige, det er nemt at være skilt, men jeg synes, vi er gode til at tackle det, siger Mie Molkte til Billed-Bladet.

Det priser hun sig taknemmelig for, da det langt fra er nemt at få det til at fungere, når man ikke længere er et par, men stadig har et fælles ansvar, som Mie og Lai har for deres fire-årige søn Mio.

- Jeg hører jo tit om folk, der slet ikke kan tale ordentligt sammen efter en skilsmisse. Det må være forfærdeligt, siger Mie Molkte.

- Vi snakker meget sammen om det, og hvis Mio siger "Jeg savner far", så ringer jeg og spørger, om Lai kan have ham, selv om det ikke var aftalt på forhånd. Det fungerer rigtig fint, fortæller Mie i samme interview.

Eks-parret mødte hinanden, da de dansede sammen i "Vild med dans" og nåede at være sammen i otte år, før de valgte at gå hver til sit.

Mie og Lai havde et meget frit forhold, og i forbindelse med at de hjalp andre par med at få gang i deres sexliv fortalte MIe, at hende og Lai levede i et åbent forhold.

- Jeg har haft sex med flere mænd, efter jeg har lært Lai at kende end inden, fortalte den bramfri Mie i tv-programmet.

Alligevel er der endnu ikke en ny mand, der har fået plads i Mies dobbeltseng.

- Jeg er glad og nyder at være i gang med nye ting. Jeg holder foredrag og skriver på en bog. Så livet er dejligt, slår MIe fast.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close