Mick Øgendahl indlagt på psykiatrisk afdeling: Mine børn skulle ikke se mig sådan

Sidste år blev Mick Øgendahl indlagt på en psykiatrisk afdeling

Sidste år blev Mick Øgendahl indlagt på en psykiatrisk afdeling

Foto: Claus PoulsenVi kender ham som en sjov og spøjs komiker, der sjældent står stille, når han underholder på scenen. Men sidste år stivlede smilet og grinet i den grad hos Mick Øgendahl, som endte med at lade sig indlægge på en psykiatrisk afdeling.

Det fortæller komikeren i et åbenhjertet interview med magasinet Euroman.

Det var en længere periode med hårdt arbejde og for lidt hvile, der til sidst sendte komikeren til tælling. Han havde brugt masser af tid på at skrive manuskript til serien 'Tomgang', som han også instruerede og spillen hovedrollen i. Foruden det passede han også jobbet som standup-komiker og sin familie på tre børn. Og alt det blev for meget.

LÆS OGSÅ: Mick Øgendahl: Mangemillionær

LÆS OGSÅ: Mick Øgendahl på vandvognen

LÆS OGSÅ: Mick Øgendahl: Jeg har svært ved at overholde aftaler

- Det var så absurd. Vi var midt i optagelserne (til tomgang, red.), og vi havde et helt produktionshold kørende, men jeg sagde til Michael: "Du er kraftedeme nødt til at køre mig til psykiatrisk afdeling i Hillerød, siger Mick Øgendahl til Euroman og tilføjer:

- Jeg vidste bare, at mine børn ikke skulle se mig sådan. Jeg tænkte også på, om jeg overhovedet kom tilbage som komiker. Om nogen ville satse på mig, eller jeg bare var ham, der blev kukkuk, siger Mick Øgendahl, som tilbragte 14 dage på afdelingen.

Her fik psykologsamtaler ham til at indse, hvorfor han havde udviklet en så voldsom stressreaktion, og langsomt fik komikeren smilet tilbage.

Hele interviewet med Mick Øgendahl kan læses i Euroman, der udkommer 30. oktober.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close