Nyheder6. august 2008

Michèlle Bellaiche: Mødtes med Paris Hilton

Stjernen og studieværten havde rigtig god kemi
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/michelle2-jpg.jpg

Det var en meget tilfreds og stolt Michèlle Bellaiche, der pustede ud ovenpå 12 minutters interview med tidens hotteste blondine.

- Vi tacklede det, som vi plejer, men man kan godt grine af, at det kan skabe så meget postyr, fortalte en smilende Michèlle fra Tivoli.

- Det var sjovt at møde hende. Hun var superprofessionel, men jeg synes også, vi havde en god kemi lige fra første øjeblik. Det var måske lidt amerikansk a'la - sikken en smart bluse du har på, men det hele fungerede bare, sagde Michèlle og tilføjede:

- Måske er det en meget dansk måde at tænke på, men det er svært ikke et øjeblik at undre sig over, at hun skaber så meget postyr.

Og postyr det var der i hvert fald nok af omkring det lille TV-akvarie i Tivoli, hvor der var tæt pakket af mennesker, der allesammen ville se "giraffen".

Afslappede Paris

Under interviewet sad en afslappet Paris og sendte fingerkys til det nysgerrige publikum, mens Michèlle Bellaiche fik svar på de spørgsmål, der var blevet godkendt af "Cirkus Hilton".

- Hun var mere rolig, end jeg måske havde forventet, og hun var - kan man bruge ordet naturlig om Paris Hilton... det tror jeg ikke? Men hun var mindre krukket, end jeg troede hun ville være, siger Michèlle, der understreger, at hvis interviewet var en succes, skyldes det hele produktionens indsats og ikke bare hendes egen.

- Men Paris Hilton er en rigtig stjerne. Og så alligevel... for selv om hun har gjort det hele, film, musik, TV-shows og så videre, så er det et paradoks, at vi kender hende for alting og ingenting på samme tid, siger TV2-værten efter at have haft besøg af, hvad nogle kalder vor tids Marilyn Monroe.

Michèlle Bellaiches seance med Paris Hilton kan opleves på TV2 i dag onsdag klokken 18.25.

Sponsoreret indhold