Nyheder 11. oktober 2018

Michèle Bellaiche forgifter gæster med 15 år gammel Baileys

Michèle Bellaiche har haft stjålet Baileys stående i et skab i op mod 15 år
Foto: TV3
TV-værten Michéle Bellaiche vil gøre det så godt, men ender med at være tæt på at forgifte sine gæster i aften i 'Til middag hos', hvor Sarah Mahfoud, Jens Werner og Bryan Rice er på besøg syd for København. Det sker, da hun til kaffen efter middagen vil forkæle sine gæster med en 'lille en'.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Dansedommeren Jens Werner opsummerer besøget hos Michèle. - Det er en dejlig aften, siger Jens Werner. - Det kan godt være, at det er en dejlig aften, men den her Baileys, smager den ikke mærkeligt?, spørger Michèle Bellaiche - Jo, helt vildt. Jeg ved ikke, om den er dårlig, men den skiller, siger Sarah Mahfoud. Jens Werner snuser til flasken. - Den lugter heller ikke så godt, siger han. - Kan sådan noget blive for gammelt?, spørger Michèle Bellaiche. Jens Werner læser på etiketten. - Her står bedst før juli måned 2005, og så bryder Michèle ud i latter. Bryan: - Der står ikke 2015? - Der står 2005, det er 13 år siden. Det var før, du startede på TV 2, der har du fået denne her af Hans Pilgaard som velkomst, siger Jens Werner. Jens Werner snuser til flasken igen. - Fy for satan! - Nej, undskyld! Jeg har stjålet den fra min far for mange år siden, erkender Michèle Bellaiche . - Typisk mig, jeg bruger timevis på at lave lækker mad og pynte op og alt muligt, og så får jeg ikke lige tjekket datoen på en flaske Baileys, som jeg oven i købet har stjålet fra min stakkels far, siger Michèle. Se klippet her, hvor Michèle 'forgifter' sine middagsgæster:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Inden middagen havde Michéle besluttet, at de alle skulle ud at have en dukkert for at hylde hendes afdøde mor, Lissy, der var vinterbader. Og da optagelserne fandt sted i det tidligere forår, før den legendariske sommervarme satte ind, var det en kold fornøjelse. Bryan Rice bliver oppe af vandet og filmer de andre, der alle hopper i. Men vandet er meget koldt, så de er oppe i løbet af et splitsekund, hvor de forenes i et gruppekram, inden de skåler i rosé og sender en hilsen til Michèles mor. - Skål for Lissy, lyder det. Se klippet, hvor Michèle, Sarah og Jens Werner hopper i bølgerne her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Michéle Bellaiche blev tidligere i år ramt af en stor sorg. Hendes mor, Lissy Bellaiche, døde natten til mandag den 5. marts under Oscar-uddelingen. Lissy Bellaiche, der i længere tid havde lidt af kræft, blev 77 år. Michèle fortæller om dødsfaldet til sine gæster. - Jeg skulle sende live "Oscar-night" på TV 2 hele natten, og jeg havde forberedt mig i månedsvis. Der var min mor syg, men jeg vidste ikke, hvor syg hun var. Jeg var godt klar over, at hun var dødeligt syg, indleder Michèle. - Min mor var klar i hovedet til det sidste, men alligevel en lille smule forvirret. Hun sagde, 'ved du hvad, Michèle, det kan godt være, at der er langt til Hollywood', hun troede, at jeg skulle sende derfra, 'men jeg synes, at du skal tage af sted, for så føler jeg, at jeg er lidt tættere på den verden, jeg har været en del af' (Michèles mor var en del af den danske og internationale filmverden i over 40 år, red.). Min mor har også deltaget i to Oscar-shows, da der var danske film, der var nomineret, og lige der tænkte jeg, 'jeg gør det', fortæller Michèle. - Jeg lukkede lige som ned og alt andet ude og tænkte, nu gør jeg det for mor og for mig og fordi 'the show must go on', siger Michèle om sin beslutning om at gennemføre Oscar-natten. - Det som Michèle vælger at gøre den aften, er det eneste rigtige. Det er en blanding af af både moderens og hendes eget ønske. Det eneste rigtige, der er er at gøre, er at tage på arbejde den aften og gøre det, hun skal, siger Bryan Rice. Kort efter, at Oscar-showet er slut, ringer telefonen. - Vi er meget fine i tøjet og prøver at være lidt Oscar-agtige, når vi sender hele natten. Og så ringer telefonen klokken to minutter over seks om morgenen, hvor vi lige er stoppet med at sende, fortæller Michèle. - Det er min far, der siger, 'mor er død', siger Michèle og bliver berørt af situationen. - Og der stod jeg i Oscar-tøj, og så sagde jeg bare til min far, 'Ja, men selvfølgelig dør hun på Oscar-natten. Det er jo at dø med stil, siger Michèle med en tåre i øjenkrogen og berørt af at genfortælle historien. Se klippet, hvor Michèle Bellaiche fortæller om den nat, hendes mor sov ind.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Se hele 'Til middag hos' klokken 19 på TV3.

Sponsoreret indhold