Michéle Bellaiche er single igen

Michéle Bellaiche og hendes 11 år yngre musiker er gået fra kærester til venner

Michéle Bellaiche og hendes 11 år yngre musiker er gået fra kærester til venner

Foto: All Over


Den 42-årige TV-vært Michéle Bellaiche og hendes kæreste igennem knap to år, den 31-årige keyboardspiller Kasper Daugaard, er gået fra hinanden.

LÆS OGSÅ: Michéle Bellaiche: Udvider familien

Det har de netop meddelt på facebook:

- En sjælden gang imellem finder man så stærke venskaber, at de kan vare ved. Selv efter man ikke længere er kærester. Det fandt vi ud af for et godt stykke tid siden.
Der er ingen drama, der er ingen 3.-part involveret (der er til gengæld heller ikke flere kommentarer herfra), skriver begge parter på deres offentlige facebook-profiler.

For at understrege det fortsatte venskab har de hver især lagt et billede op af dem sammen.

LÆS OGSÅ: Michéle Bellaiche flytter sammen med ny kæreste


Med dette billede fortæller Michéle Bellaiche og Kasper Daugaard deres venner, at de ikke længere er kærester. (Foto: facebook)

Bruddet kommer som lidt af en overraskelse. For bare to uger siden dukkede de op sammen til premieren på Andreas Bo's nye show, hvor de talte om en vigtig værdi i deres forhold.

- Det er enormt vigtigt med humor i et forhold, fortalte de med armene om hinanden.

Det var SE og HØR der i begyndelsen af 2013 kunne afsløre, at TV-værten var faldet for den 11 år yngre musiker, der er pianist i bandet Lukas Graham.

LÆS OGSÅ: Galleri: Michéle Bellaiches mænd

Parret bekræftede, at de var kærester og meget glade for hinanden, men ønskede ikke at uddybe, hvordan de var faldet for hinanden. Ligesom de her næsten to år efter ikke ønsker at fortælle, hvorfor de er gået fra hinanden.

Få måneder efter, de var blevet kærester flyttede musikeren ind i TV-værtens hus i Solrød, hvor hun bor sammen med sine to børn fra sit første ægteskab.

LÆS OGSÅ: Michéle Bellaiche: Erstatter 19-årig modelbabe

Den nye familie anskaffede sig også en hund sammen.

Men nu er kærligheden altså blevet til venskab.
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close