Michael Rasmussen: Tilbage mod toppen

Kyllingen fra Tølløse satser stadig på et comeback i Tour de France

Kyllingen fra Tølløse satser stadig på et comeback i Tour de France

Foto: All Over

Det smerter stadig mange cykelglade danskere at tænke tilbage på Tour de France 2007, hvor danske Michael Rasmussen blev smidt ud af verdens største cykelløb, som han ellers lå til at vinde.

Nu ser det ud til, at "Kylling fra Tølløse" er på vej mod et comeback i cykelsportens absolutte top, efter han sejrede i etapeløbet Vuelta de Puebla, hvor han var helt overlegen og vandt med mere end 10 minutter til den nærmeste konkurrent.

- Jeg fik i Mexico bevist, at jeg stadig kan køre cykelløb, og at jeg er i form til at konkurrere på højt plan. Jeg kan ikke sige, at sejren har gjort det nemmere for mig, men interessen fra forskellige hold er klart forøget, forklarer Michael Rasmussen til Ekstra Bladet, inden han afslører:

- Jeg har åbnet forhandlinger med i hvert fald 4 hold. Mange åbninger og muligheder har vist sig, men der er stadig også meget, der er uafklaret. Det kommer til at tage lidt tid.

Avisen konkluderer, at der er tale om 4 af de helt store hold, for Kyllingen bekræfter, at de alle vil kunne opfylde hans sportslige ambitioner. Og det kan kun de allerbedste, som er sikret deltagelse i de 3 største etapeløb: Giro d'Italia, Vuelta a España og selvfølgelig - Tour de France.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close