Nyheder29. maj 2009

Michael Rasmussen: Kyllingecomeback i Danmark

Manden, alle danskere troede skulle være Tour De France-vinder, må snart stille op i cykelløb igen efter 2 års udelukkelse
Michael Rasmussen er klar cykle igen
Michael Rasmussen er klar cykle igen
 Foto: All Over

Den karantæneramte danske cykelrytter Michael Rasmussen - også kaldet Kyllingen - har ikke opgivet at fortsætte sin karriere. Lige nu er han tæt på at have fundet sig en ny arbejdsgiver. Danskeren forhandler lige nu med 2 forskellige hold.

- Der er tale om et Pro Tour-hold og et Professional Continental-hold, som jeg ikke på nuværende tidspunkt kan sætte navne på, men forhandlingerne er meget intense, siger Michael Rasmussen til TV2 Sporten.

Michael Rasmussen er stadig i gang med at udstå den 2-årige karantæne fra international cykelsport, som han fik for tilbage i 2007 for at lyve om sine "whereabouts"-oplysninger. Det blev han fyret for af sit daværende mandskab Rabobank. Og så endda mit under Tour De France, hvor alle vi danskere troede, at vi kunne få den første "rene" vinder.

Michael Rasmussens karantæne udløber den 25. juli 2009, og derfor håber danskeren på at gøre comeback på de hjemlige landeveje i Post Danmark Rundt, der begynder den 29. juli, skriver tv2.dk.

Sponsoreret indhold