Nyheder5. marts 2014

Michael ofrede sig i Paradise: Derfor ville jeg hjem

Den københavnske fyr havde det skidt på hotellet
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/69ffec5e7dc74d85b00a9b7bb83d64b5.jpg
Der var i sandhed dømt drama i tirsdagens afsnit af Paradise Hotel. Henrik havde netop fået at vide, at han var røget ud af hotellet, da en grædende bror Michael trådte frem og bedyrede, at han ikke vil være på hotellet.

- Jeg kan ikke undvære Henrik. Han er min eneste tryghed. Vi er brødre, bedste venner. Jeg har det virkelig hårdt herinde, lød det grædende fra Michael, før han besluttede sig for at tage Henriks hjembillet.

Læs også: Chok og gråd i Paradise: Her bryder Michael sammen

Til Mx.dk
forklarer Michael i dag, at han valgte at give op, fordi han følte sig utilpas i spillet:

- Det blev aldrig noget for mig. Der gik kun et par uger på hotellet, så begyndte jeg at få hjemve. Da jeg vandt 'Mr Paradise'-konkurrencen, gik det en smule bedre, men bagefter fik jeg det skidt igen, fortæller Michael til mx.dk og tilføjer, at han synes, det var svært at skulle lyve over for vennerne på det mexicanske hotel.

- Til sidste lænede jeg mig bare op af min bror og lod ham om det taktiske. Da det kom til, at Henrik ville blive stemt ud, var der ikke så meget at diskutere. Så skulle jeg bare ud i stedet for ham.

Med andre ord gav tirsdagens afsnit af Paradise Hotel nok at tale om i After Dark-programmet.

Og som noget nyt kan du nu se After Dark-programmet her på SE og HØRs hjemmeside!

Her vil værten Kristian Luc tale med de udstemte og få hele historien, som du ikke så på tv. Programmet går også bag om dramaet, spillet og kærligheden på det mexicanske hotel.

Hvert afsnit er unikt indhold og kan kun ses på seoghoer.dk og tv3play.dk.

Sponsoreret indhold