Michael Meyerheim: Nu med egen brevkasse

Fra \

Fra "Spørg Charlie" til "Spørg Michael Meyerheim"

Foto: All Over

Det er længe siden, man har set noget på skrift fra journalisten Michael Meyerheim. Den 60-årige charmør har nemlig siden slutfirserne primært forlystet sig på skærmen med alt fra Lykkehjulet til Eleva2ren, talkshows og meget mere.

Det laver han nu godt og grundigt om på i det nye år, hvor han springer ud med helt egen brevkasse i Familie Journal.

… og dog. Spørgsmålene kommer nemlig primært til at handle om TV dengang og nu. Men Michael får også mulighed for at slå i tasterne til andet og mere end at besvare spørgsmål. Hver uge har han tænkt sig også at berige læserne af Familie Journal med diverse anekdoter og oplevelser.

Pinlig historie

En af de mere pinlige af slagsen - om hvordan han kom til at præsentere en nulevende kunstner med en afdød stjernes navn - kan man allerede nu læse på hjemmesiden.

Netop skriveriet glæder han sig som gammel journalist til at komme i gang med igen.

- Jeg holder meget af at skrive. Det er en slags meditation, hvor jeg forsvinder ind i min egen verden, fortæller han.

Forrygende start

Den nye brevkasseredaktør kan formentlig forvente en forrygende start på sin nye karriere. I samme nummer som han springer ud med fattet pen, sender bladet nemlig også de to første afsnit af den populære BBC-serie "Vores planet" gratis med bladet som dvd, hvilket nok skal skaffe lidt ekstra læsere til bladet og hans brevkasse.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close