Nyheder 23. april 2016

Michael Laudrups luksusvilla til salg

Fodboldlegenden kan se frem til en fed fortjeneste, hvis parrets hus med havudsigt i Vedbæk bliver solgt, for prisen er svimlende 39 mio. kr.
(Foto: All Over Press)

Michael Laudrup har sat sin store villa i Vedbæk til salg for intet mindre end 39 milioner kr. Det placerer den overdådige bolig med udsigt helt ned til Øresund blandt Danmarks dyreste huse.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den tidligere fodboldstjerne og fru Siw kan se frem til en fortjeneste på 12 milioner kr., hvis luksusvillaen bliver solgt til udbudsprisen. Penge, de kan bruge på deres nye lejlighed på Christians havn.

(Foto: All Over Press)

(FOTO: ALL OVER PRESS) Huset på Vedbæk Strandvej er blevet sat til salg for 39 mio. kr. Laudrup solgte i 2004 nabogrunden med hus for hele 28 mio. kr.

Da Michael Laudrup og konen Siw købte lejligheden i Strandgade på Christianshavn, var bygningen endnu ikke opført. Det er derfor først for få måneder siden, at deres nye luksushybel er blevet tinglyst. Og her fremgår det, at laudrup har måttet punge ud med 14,4 milioner kr.

Michael Laudrup valgte at optage et lån på godt 8 1/2 milion kr. og betalte resten af sin egen lomme.

(Foto: Dan Mariegaard)

(Foto: DAN MARIEGAARD) Den nye lejlighed på 172 kvadratmeter med udsigt til Nyhavn kostede næsten 14 1/2 mio. kr.

Stor formue
Michael Laudrup lader da heller ikke til at mange penge. Fodboldstjernen har i følge Ekstra Bladet efter syv år som forboldtræner indhentet svimlende 122 milioner kr. fra 2007 til 2014. Dertil kommer 26 milioner, som Laudrup ifølge BT skulle have tjent som træner i Qatar, hvor han arbejdede i et år.

Også Laudrups vinforretning går rigtig godt, men skulle Laudrup alligevel komme i pengenød, kan han sælge sommerhuset i Dronningmølle i Nordsjælland. Det har en værdi på syv milioner kr.

Sponsoreret indhold