Nyheder4. februar 2014

Michael Laudrup: Indkaldt til krisemøde

Fodboldlegenden bliver måske fyret i dag
Michael Laudrups dag bliver nok alt andet end rolig
Michael Laudrups dag bliver nok alt andet end rolig
 Foto: All OverSelvom der i den britiske klub Swansea ikke er tradition for at fyre en manager, svirrer rygterne om, om netop det sker for Michael Laudrup i dag.

I flere dage har snakken gået på en mulig fyring, men først nu, hvor fodboldlegenden er blevet indkaldt til et krisemøde i Premier League klubben, ser det alvorligt ud.

Det britiske lokalsite walesonline.co.uk skriver, at Michael Laudrup i dag tirsdag, at Michael Laudrup er blevet bedt om at komme til møde efter en kort ferie i Paris.

Rasmine Laudrup: Vi er ikke helt normale

Og netop her har den danske Swansea-boss opholdt sig i timerne efter nederlaget mod West Ham i weekenden. Og netop den kamp har fået folk til at stille spørgsmålstegn ved Laudrups stilling.

Efter den seneste runde i Premier League ligger Swansea blot to point over nedrykningsstregen, og i mange andre klubber ville det sikkert have sat Michael Laudrup i stor fare.

Men ifølge walesonline.co.uk nægter Swanseas formand Huw Jenkins, at Laudrups fremtid i klubben skulle have været emnet på et bestyrelsesmøde, og derfor bliver det ekstra spændede at se udfaldet af dagens krisemøde.

Se hvilken anden danske kendis, der lige er blevet fyret

Sponsoreret indhold