MICHAEL JEPPESEN: SENDT PÅ TVUNGEN FERIE

Manden, der har står bag den berygtede port udenfor Naser Khaders hjem på Frederiksberg, Michael Jeppesen, har tilsyneladende endnu ikke formået at redegøre for hvilke forretninger, der er foregået mellem Ekstra Bladets bagsideskribent og politikeren, som desuden er venner privat.

I fredags bad Ekstra Bladet om en redegørelse fra Jeppesen, med henblik på at offentliggøre den på avisens netudgave. Siden da har Berlingske Tidende forsøgt at få fat i denne redegørelse, men da avisen kontaktede chefredaktør på Ekstra Bladet, Bent Falbert, lød svaret:

- Vi har lige et par mellemregninger med ham. (...) Vi kan jo selvfølgelig ikke have, at der er slinger i valsen, sagde han til Berlingske Tidende.

Indtil der er kommet klarhed over Jeppesens roderi, er han blevet sendt på ferie på ubestemt tid fra sit job som bagsideskribent. Bent Falbert siger dog, at ferien ikke er på Ekstra Bladets opfordring, men han finder det "meget praktisk", at Jeppesen holder inde med sine skriverier, indtil der er kommet klarhed over, om den måde Jeppesen driver forretning på er foreneligt med at arbejde på avisen, der tør hvor andre tier.

Hvorvidt Jeppesen kan fremlægge dokumentation for, at han har arbejdet hvidt for Naser Khader vil fremtiden vise. Men der kan vist ikke være tvivl om, at han bruger ufine forretningsmetoder. I hvert fald har han snydt en venlig smedemester, som hjælpsomt stillede værksted og materialer til rådighed for Jeppsens firma, så det blev muligt at fremstille Khaders port til en spotpris, som smedemesteren ikke selv kunne matche.

Derfor gloede Mogens Jensen en ekstra gang, da han så Naser Khaders port på TV. Han var nemlig ikke i tvivl om, at porten var lavet af hans materialer - materialer, som han aldrig har fået betaling for.

Han undrede sig samtidigt over de fakturaer, som blev fremvist i TV-udsendelsen.

- Hvordan kan det lade sig gøre, når porten er lavet af materialer fra mit værksted, som jeg alrig har fået betaling for, undrer han sig i dagens Politiken.

Som tak for sin hjælpsomhed sidder Mogens Jensen nu tilbage med en ubetalt faktura på 22.346 kroner og et mobilnummer til smeden fra De Hellige Håndværkere, som ikke længere tager sin telefon.

Michael Jeppesen selv er som sunket i jorden. Flere medier - inklusive SE og HØR - har uden held forsøgt at få en kommentar fra Jeppsen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close