Nyheder7. juli 2009

Michael Jacksons lig med til mindeshowet i aften

Alt tyder på, at popkongens døde krop vil kunne ses i Staples Center i aften
Natten er ved at falde på i Los Angeles, inden det tirsdag morgen
Natten er ved at falde på i Los Angeles, inden det tirsdag morgen
 det vil sige i aften dansk tid

Mens Los Angeles går i seng, dukker flere detaljer om begravelsen. Byen er i undtagelsestilstand, og om få timer ventes op mod en million fans på gaden.

Og de 17.500 heldige fans, der har fået en billet til Staples Center, får Jackos kiste at se.

TMZ.com har netop meddelt, at den bliver fragtet til det indre Los Angeles i morgen formiddag.

Her til aften amerikansk vestkysttid blev La Toya og Jermaine Jackson set af paparazzihelikoptere oppe ved Forest Lawn Cemetery i Hollywood Hills.

Liget køres til den indre by

I morgen tidlig, det vil sige i eftermiddag dansk tid, vil familien igen mødes på begravelsespladsen, og så vil et større politiopbud sammen med familien fragte Michaels lig ned ad den kendte motorvej 101, indtil de rammer det centrale Los Angeles i millionbyens morgensol. Her venter blandt andet Mariah Carey, Usher, Stevie Wonder, Lionel Ritchie, Jennifer Hudson, John Mayer og Smokey Robinson, der alle skal synge.

Og her vil han blive mødt af op mod en million fans. LAPD har opfordret alle til at blive hjemme, men da SE og HØR gik på gaden her til aften (lokal tid), var der ingen tvivl: Fans vil ikke holde sig væk. De vil storme gaderne i centrum - ikke fordi de regner med at se noget - men bare for at være så tæt på Jackson, som de kan komme.

Det bliver svært - politiet har afspærret hele området nu, og p.t. kan ingen mennesker komme ind. LAPD lukkede det ved midnat. Imens tog fans stilling udenfor, og alle hoteller er fuldt bookede.

De sydcaliforniske motorveje bliver et sandt kaos, når solens stråler om 5 timer rammer Englenes By. Men intet kan holde de millioner fans væk, der kommer for at hylde Kongen af Pop for allersidste gang.

Sponsoreret indhold