Nyheder9. september 2009

Michael Jackson: Vennerne svigter

Den stort anlagte mindekoncert i Wien får flere og flere afbud
Familien Jackson er ikke sene til at prøve at tjene penge på Michael, men det kniber med opbakningen
Familien Jackson er ikke sene til at prøve at tjene penge på Michael, men det kniber med opbakningen
 Foto: All Over

Det forlyder nu, at hverken Mary J. Blige eller Chris Brown vil dukke op til den kommende hyldestkoncert i Wien.

Jermaine Jackson afholdt tidligere på ugen en pressekonference i Wien, hvor han fortalte, at han sammen med navne som Mary J. Blige, Akon og Chris Brown ville hylde sin afdøde bror til en koncert i den østrigske hovedstad den 26. september.

Men nu forlyder det, at hverken Mary J. Blige eller Chris Brown har tænkt sig at møde op.

Det er ABC News, der har været i kontakt med repræsentanter for de 2 sangere, og fra begge lejre forlyder det, at de amerikanske stjerner ikke har sagt ja til at deltage.

Chris Brown må muligvis slet ikke forlade landet efter at være blevet dømt for vold mod ekskæresten Rihanna, og Mary J. Blige har en anden aftale i Italien samme dag.

Konfronteret med disse udmeldinger sagde Jermaine Jackson til Reuters, at Mary J. Blige har tænkt sig at flyve ind til 2. halvdel af koncerten, og med hensyn til Chris Brown udtaler Jermaine Jackson, at han "helt sikkert vil være der".

Jackson kunne ikke bekræfte flere navne til koncerten, der lige nu ikke har nogen specielt imponerende line-up klar, men hævdede, at der var mulighed for, at Stevie Wonder, R. Kelly og Maroon 5 ville dukke op.

Sponsoreret indhold