Michael Jackson: Var homoseksuel

En forfatter mener at have beviser for, at Michael Jackson var bøsse

En forfatter mener at have beviser for, at Michael Jackson var bøsse

Foto: All Over

Forfatteren Ian Halperin, som i øjeblikket er ved at samle materiale til en biografi om popikonet Michael Jackson, løfter nu sløret for nogle af sine mest kontroversielle opdagelser i forbindelse med bogen.

"Homoseksuel med smag for unge mænd". Sådan beskriver forfatteren det sexliv, som i årevis har været et stort mysterium - og faktisk hævdet ikke eksisterende.

Michael Jacksons ekskone Debbie Rowe, som er biologisk mor til hans 2 ældste børn, har blandt andet fortalt, at hun aldrig har dyrket sex med sangeren. Nu er der måske en mere naturlig årsag til det.

Bøsse - men ikke børnelokker

Forfatteren fortæller, at han har talt med 2 uafhængige unge mænd - en tjener og en aspirerende skuespiller, der begge afslører og har beviser for, at de har haft et forhold til den afdøde poplegende.

Samtidig mener forfatteren af bogen ikke, at de 2 tilfælde, hvor Michael Jackson blev anklaget for at have forgrebet sig på henholdsvis 13-årige Jordan Chandler i 1993 og 13-årige Gavin Arvizo i 2003, har noget på sig.

- Det er min klare opfattelse, at Michael var homoseksuel, og at han havde smag for unge mænd. Men ikke så unge som Jordan Chandler eller Gavin Arvizo, fastslår Ian Halperin i engelske Daily Mail.

Gik i dametøj

- Tjeneren er forblevet venner - måske mere - med Michael helt op til hans død. Han havde serveret for Jackson på en restaurant. Jackson lagde kortene på bordet og fortalte, hvad han var interesseret i, og de 2 havde sex den følgende aften. Ifølge tjeneren blev Jackson forelsket i ham, fortæller forfatteren, som angiveligt har set billeder, der bekræfter tjenerens historie.

- Da Jackson boede i Las Vegas, fortalte en af hans tætteste venner, at han plejede at snige sig af sted til et "snusket, rotteinficeret motel" - ofte i dametøj for ikke at blive genkendt - for at møde en mandlig håndværker, som han var blevet forelsket i, forklarer Ian Halperin.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close