Nyheder29. juni 2009

Michael Jackson: Var homoseksuel

En forfatter hævder nu at have beviser for, at sangerens seksuelle præferencer var unge mænd
En forfatter mener at have beviser for, at Michael Jackson var bøsse
En forfatter mener at have beviser for, at Michael Jackson var bøsse
 Foto: All Over

Forfatteren Ian Halperin, som i øjeblikket er ved at samle materiale til en biografi om popikonet Michael Jackson, løfter nu sløret for nogle af sine mest kontroversielle opdagelser i forbindelse med bogen.

"Homoseksuel med smag for unge mænd". Sådan beskriver forfatteren det sexliv, som i årevis har været et stort mysterium - og faktisk hævdet ikke eksisterende.

Michael Jacksons ekskone Debbie Rowe, som er biologisk mor til hans 2 ældste børn, har blandt andet fortalt, at hun aldrig har dyrket sex med sangeren. Nu er der måske en mere naturlig årsag til det.

Bøsse - men ikke børnelokker

Forfatteren fortæller, at han har talt med 2 uafhængige unge mænd - en tjener og en aspirerende skuespiller, der begge afslører og har beviser for, at de har haft et forhold til den afdøde poplegende.

Samtidig mener forfatteren af bogen ikke, at de 2 tilfælde, hvor Michael Jackson blev anklaget for at have forgrebet sig på henholdsvis 13-årige Jordan Chandler i 1993 og 13-årige Gavin Arvizo i 2003, har noget på sig.

- Det er min klare opfattelse, at Michael var homoseksuel, og at han havde smag for unge mænd. Men ikke så unge som Jordan Chandler eller Gavin Arvizo, fastslår Ian Halperin i engelske Daily Mail.

Gik i dametøj

- Tjeneren er forblevet venner - måske mere - med Michael helt op til hans død. Han havde serveret for Jackson på en restaurant. Jackson lagde kortene på bordet og fortalte, hvad han var interesseret i, og de 2 havde sex den følgende aften. Ifølge tjeneren blev Jackson forelsket i ham, fortæller forfatteren, som angiveligt har set billeder, der bekræfter tjenerens historie.

- Da Jackson boede i Las Vegas, fortalte en af hans tætteste venner, at han plejede at snige sig af sted til et "snusket, rotteinficeret motel" - ofte i dametøj for ikke at blive genkendt - for at møde en mandlig håndværker, som han var blevet forelsket i, forklarer Ian Halperin.

Sponsoreret indhold