Michael Jackson: Større end Beatles og Elvis

Michael skulle ifølge sin bror have mere indflydelse på musikken end både Beatles og Elvis

Michael skulle ifølge sin bror have mere indflydelse på musikken end både Beatles og Elvis

Foto: All Over

Ifølge brormand Tito bliver Michael Jackson mere populær end både Beatles og Elvis, nu hvor han er død. En solid udmelding, når fortiden er fortid og stort set noget, der kun kan efterrationaliseres eller tjenes penge på.

Det tidligere medlem af Jackson Five - gruppen, der lagde grunden for broderens fantastiske karriere - fortæller, at Michael Jackson var bitter over aldrig at blive betragtet af musikkritikere som en af alle tiders bedste musikere.

- Michael ønskede altid, at folk skulle mene, at han var den største. Det vidste jeg, at han var, og det vidste millioner af mennesker, men musikkritikere sagde det aldrig, udtaler Tito Jackson til Daily Mirror og fortsætter:

- De omtalte ham aldrig efter fortjeneste, selv om han havde pladerne til at bevise sit værd. De holdt ham altid under den megastjernestatus, som var forbeholdt Elvis og The Beatles.

Den 55-årige musiker insisterer på, at det udelukkende skyldes Michael Jacksons død, at verden har genopdaget broderens musik og humanitære budskaber.

- Jeg elsker Elvis og The Beatles, men Michael gav verden noget, vi aldrig havde forestillet os, lyder det fra Tito Jackson.

At tiden var en anden, budskaberne ikke så banale eller stjernehysteriet ikke så ekstremt dengang, forholder han sig ikke til

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close