Michael Jackson: Sønnen så ham dø

Her er Michael Jackson sammen med sin ældste søn, som så ham dø

Her er Michael Jackson sammen med sin ældste søn, som så ham dø

Foto: All Over

Oprindeligt forlød det, at Michael Jackson var alene sammen med sin livlæge, dr. Conrad Murray, da han faldt om og blev forsøgt genoplivet, men nu fortæller insideren Stacy Brown, som også er biografiforfatter, en anden og skrækindjagende sandhed.

Ifølge Satcy Brown var 12-årige Prince Michael også i rummet, da hans far faldt livløs om på gulvet.

- Prince troede, at hans far bare var, som han plejede, og klovnede rundt. Men det var virkeligt, og han så til, mens de arbejdede med ham, siger insideren til New York Post.

I chok

Den lille dreng, som er den ældste af Michael Jacksons 3 børn, frøs fuldstændig fast, da alvoren gik op for ham.

- Han stod som i trance og så på, fortæller den velinformerede forfatter.

Ud over Prince Michael, som så det hele med egne øjne, var Michaels 2 andre børn, 11-årige Paris og 7-årige Prince Michael II, også kaldet Blanket, i huset, mens lægen kæmpede for deres fars liv.

Alvoren gik først op for børnene, da ambulancen kom. Og alle 3 børn blev kørt med til hospitalet, hvor de ventede i et venteværelse, mens hospitalslægerne gjorde endnu et mislykket forsøg på at genoplive deres far.

Da meldingen om deres fars død kom til de små børn, skreg Paris højt.

Lige nu er de 3 børn hos deres farmor. Det er endnu ikke afgjort, hvad der skal ske med dem i fremtiden, men det forlyder, at både deres farmor, tidligere barnepige Grace Rwaramba og Debbie Rowe - de 2 ældstes biologiske mor - vil kæmpe om at få dem.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close