Nyheder18. september 2009

Michael Jackson: Se hans fjendeliste

Den skøre sanger havde en liste med personer, ”som var ude efter ham” – se navnene her
Som opfølgning på single og opsamlingsplade kommer Michael Jackson også på TV i slutningen af måneden med de seneste optagelser af stjernens sceneshow
Som opfølgning på single og opsamlingsplade kommer Michael Jackson også på TV i slutningen af måneden med de seneste optagelser af stjernens sceneshow
 Foto: All Over

Efter Kongen af Pops død er der dukket en perlerække af historier om hans bizarre liv op i medierne. Nu bidrager Jacksons tidligere manager, tyskeren Dieter Wiesner, med endnu en.

- Sommetider var han lidt paranoid. Jeg spurgte ham: "Michael, hvad laver du?". Han svarede: "De her mennesker er ude efter mig", fortæller Wiesner om den fjendeliste, som Michael Jackson i bedste folkeskole-stil havde kreeret.

Listens topnavn må siges at være den schweiziske tryllekunstner Uri Geller, som Jacko ellers havde et tæt venskab med. Men det krakelerede, efter Geller introducerede ham for den britiske journalist Martin Bashir, som endte med at lave en meget kontroversiel dokumentarfilm om poplegenden.

Mariah Careys eksmand Tommy Mottola var heller ikke i kridthuset hos Jackson, efter en kontrovers over en pladekontrakt.

Af mere forståelige årsager var Jackson især bange for Tom Sneddon, der var anklager i pædofilisagen imod ham, Gloria Allred, en advokat, der krævede Jacksons børn frataget ham, og endelig Janet Arvizo, moderen til den 13-årige Gavin, der anklagede Michael Jackson for seksuelle overgreb imod ham.

Sponsoreret indhold