Nyheder3. juli 2009

Michael Jackson: Sådan kommer du med til hans begravelse

Popkongen kommer til at sige farvel til verden med stil. Kaos i Los Angeles lige nu
Michael Jackson-begravelses ceremonien er på tirsdag klokken 10 lokal tid
Michael Jackson-begravelses ceremonien er på tirsdag klokken 10 lokal tid
 19.00 dansk tid

Du kan også sikre dig billetter til Michael Jackson Public Memorial Service på tirsdag klokken 10 lokal tid. Men du skal være hurtig.

Staplescenter.com er hjemmesiden du fluks skal klikke dig ind på. Her skal du registrere dig, og søndag modtager du en e-mail, om du er blandt de heldige.

Hvis du er, får du to stykker. Og du kan kun registrere dig én gang. Så gælder det ellers om at booke en billet til Los Angeles meget hurtigt. Men lad vær at prøve at booke billet, hvis du ikke kan rejse.

Millioner af fans verden over vil gerne med til denne koncert, og der er kun 11.000, der bliver udloddet til selve Staplescenteret - og 6500 til Nokia Theatre lige over for, hvor der vil være live transmittering på storskærme. Lodtrækningen er åben nu og KUN på staplescenter.com frem til natten til søndag dansk tid klokken 3.

Får du ikke billet, er der ingen grund til at komme til Los Angeles

- Jeg vil gerne understrege, at det vil være langt bedre for dig at blive hjemme og se det hele på TV, hvis du ikke får en billet. Hele området omkring Staples Centeret downtown vil blive afspærret, sagde den konstituerede borgmester i Los Angeles, Jan Perry til SE og HØR.

Sidstnævnte borgmester takkede familien Jackson, politiet og brandvæsenet for den ekstraordinære indsats, der nu bliver krævet af dem.
Hele Figuerora Street foran Staples Centeret er lige nu et kaos.

SE og HØR ankom tidligt og måtte se til, mens pressen fra hele verden gik i selsving i et virvar af kabler, sendemaster, blokke og kameraer. Dette er et sandt kaos, og man kan da også kun frygte for selve eventen på tirsdag. 750.000 fans ventes at komme til LA for at sige farvel.

Om SE og HØR er med inde til begravelsen ved vi søndag, når AEG Live tager stilling til, hvilke medier, der kommer med. Vi krydser fingre, og uanset hvad, er vi på plads i området. Hold øje med seoghoer.dk hele tiden for nyheder om Jackson.

Sponsoreret indhold