Nyheder2. juli 2009

Michael Jackson: Neverland er aflyst

Begravelsen kommer alligevel ikke til at foregå på ranchen
Risikoen for kaos har fået Jackson-familien til at aflyse mindehøjtideligheden på Neverland
Risikoen for kaos har fået Jackson-familien til at aflyse mindehøjtideligheden på Neverland
 Foto: All Over

Neverland Ranch kommer alligevel ikke til at danne rammen omkring en storslået mindehøjtidelighed for Michael Jackson, oplyser familien.

Det var ellers meningen, at popstjernen skulle ligge på lit de parade i en glaskiste på ranchen i Santa Barbara, så sørgende fans på nærmeste hold kunne få lov til at tage afsked med idolet.

Fans i hobetal er i sidste par dage valfartet til området, og alle hoteller melder om totalt udsolgt. Men fansene rejste forgæves.

Jackson-familien ændrede planer, da lokale myndigheder, som frygtede for det smukke områdes fremtid, hvis Neverland blev en turistmagnet, fik held til at forpurre planerne om en begravelse på ranchen, skriver avisen LA Times.

Det er forbuddet om at begrave en person på privat jord, som er kommet i vejen. Selv om guvernør Arnold Schwarzenegger gik ind i sagen for at bøje reglerne, kunne der ikke gives tilladelse til en begravelse på ranchen med kort varsel. Dermed har familiens drøm om at gøre popstjernens tidligere hjem til en guldgrube lidt et knæk.

Sponsoreret indhold