Nyheder27. juli 2009

Michael Jackson: Næsen var væk

Dette billede beviser, at superstjernen vitterligt ingen næse havde, hævder britisk avis
Over hele verden bar Michael Jackson maske som følge af sin forurenings-paranoia - selv var han ret god til at fylde sig med gift
Over hele verden bar Michael Jackson maske som følge af sin forurenings-paranoia - selv var han ret god til at fylde sig med gift
 Foto: All Over

Efter Michael Jacksons dødsfald i forrige måned er der dukket utallige historier op vedrørende popkongens usædvanlige liv og udseende.

For nylig hævdede det anerkendte magasin Rolling Stone, at Jackson brugte en falsk næse, fordi hans ansigt var blevet så skadet af kirurgiske indgreb.

Og chokbilledet herover, som News of the World kalder det, skulle være det endegyldige bevis for, at Kongen af Pops næse virkelig var faldet af eller i hvert fald kraftigt beskadiget af de plastiske operationer.

Billedet, som er taget bare få uger inden Jacksons død, viser ham i hans sædvanlige outfit med maske og hat. Man kan ane, at konturerne i hans ansigt er temmelig flade, og masken buler nærmest ind der, hvor næsen ellers burde have siddet.

- Hans næse var altid et problem. I sit skab havde han scenelim og en lerkrukke med falske næser, som han sagde var til udklædninger, har en ekshushjælp på Neverland, Adrian McManus, tidligere udtalt.

Sponsoreret indhold