Nyheder7. juli 2009

Michael Jackson: Kisten på vej

Det viser sig nu, at King Of Pop skal hædres ved, at publikum til mindehøjtideligheden kan defilere forbi hans guldbelagte kiste
Michael Jacksons kiste er på vej til offentlig skue i Stables Center
Michael Jacksons kiste er på vej til offentlig skue i Stables Center
 Foto: All Over

Mens hele Los Angeles syder af spænding, fordi de endelig har fået en royal at begrave, så er kisten allerede på vej til Stables Center, hvor knap 12.000 gæster fra hele verden vil mindes The King Of Pop, Michael Jackson.

Kisten med Michael Jackson har netop forladt Forest Lawn Memorial-Park i Los angeles. 'The King of Pop' er nu sendt ud på sin sidste rejse til Staples Center for at tage afsked med 17.500 af sine heldige fans.

En time efter mindehøjtideligheden for Michael Jacksons familie og nærmeste venner gik i gang, forlod de første gæster igen kapellet, og præcis klokken 18 blev kisten med 'The King of Pop' på hjul kørt ud af kapellet og ind i en stor sort bil. Den guldfarvede kiste funklede i solen og er dækket af et hav af røde blomster. Kistens værdi anslås til 25.000 dollars og har indtil i dag været opbevaret på kirkegårdens Hall of Liberty.

Kortegen af biler forlod Jackson familiens hjem i Encino klokken 15.50 dansk tid for at transportere alle mindehøjtidelighedens gæster frem til den nærliggende kirkegård. På vejen lukkede myndighederne en motorvej, så bilerne nemt kunne komme frem til deres mål. I alt forlod 12 limousiner og fem Rolls-Royce familiens hjem.

I alt deltog 1200 af Jacksons nærmeste i den private mindehøjtidelighed. En af dem var Jesse Jackson, der er præst og nær ven af familien. Han stillede i 1984 og 1988 op som kandidat for demokraterne til det amerikanske præsidentvalg. Dog uden den store succes

Sponsoreret indhold