Nyheder26. juni 2009

Michael Jackson: Jeg rev hans hår af

Carina Palm mindes dengang hun som 13-årig pludselig stod på scenen sammen med sit store idol
Carina Palm har Michael Jacksons hårtot til at stå derhjemme i glas og ramme
Carina Palm har Michael Jacksons hårtot til at stå derhjemme i glas og ramme
 Foto: Polfoto og Facebook

- Jeg stod til venstre for scenen og tudbrølede fordi, det var så stort. Lige pludselig er der en, der tager mit kamera fra mig, og bliver jeg skidesur over, fortæller 25-?rige Carina Palm, der er medstifter af det danske Michael Jackson fanfælleskab, The Moon-walkers.

Mens hun brokker sig over det, hun tror er tyveri, siger veninden til hende "Du skal op på scenen. Du skal op på scenen". Men det forstår den hard core Michael Jackson fan ikke noget af. Da hun bliver trukket over hegnet af en vagtmand, tror hun, han vil sende hende til samaritten, s? hun begynder at løbe fra ham.

- Han siger "Du skal op på scenen", og jeg tænker bare "Det kan ikke være sandt", men begynder at løbe hen mod trappen. Carina falder op af trappen, men lægger ikke mærke til, om hun slår sig.
- Da jeg kommer derop, står Michael med åbne arme, fortæller hun.

- Jeg løber hen og kaster mig i favnen på ham og tænker, at han har et kraftigt lag parfume på. Jeg kan næsten ikke trække vejret, og jeg skriger bare "I love you, Michael. I Love you", mindes den store fan.

Michael Jackson siger ikke noget, men da en vagt prøver at løsne Carinas arme fra popkongen, siger han "No, no". Han tager hendes hænder i sine, og de sætter sig på knæ et øjeblik. Bagefter rejser de sig og krammer en gang mere.

Da vagten igen prøver at hive Carina væk, har hun s? godt fat i Michael Jackson, at hun kommer til at hive en tot af hans hår af. Selvom hele episoden kun varer 34 sekunder, så er Carina ikke i tvivl om, at hun aldrig vil glemme det.

- Det er den største oplevelse i mit liv, siger hun. Men hun kan ikke huske, da hun bliver trukket ned fra scenen.

- Jeg besvimede simpelthen, slutter hun.

Carina Palm har skrevet flere breve til Michael Jackson, hvor hun undskylder, at hun rev hans hår af.

Totten? Den er sat i glas og ramme og står fremme, hjemme hos Carina i Ballerup.


Sponsoreret indhold