Nyheder 29. juni 2009

Michael Jackson: Ingen hyldest på Roskilde

Popikonet får ingen officiel mindehøjtidelighed ved dette års Roskilde Festival
Arrangøren af koncerterne i London vil nu lave endnu en mindekoncert for Michael på popkongens fødselsdag
Arrangøren af koncerterne i London vil nu lave endnu en mindekoncert for Michael på popkongens fødselsdag
Foto: All Over

På torsdag starter Roskilde Festivalen endnu en gang, og mange havde forventet en form for officiel hyldest til den afdøde konge af pop, Michael Jackson, på en af Europas største musikfestivaler. Men sådan kommer det ikke til at gå.

- Der bliver ikke nogen officiel Michael Jackson-mega-markering. Det har vi ikke kunnet nå, og med en stjerne af Michaels kaliber, så vil vi ikke stille an med en halvhjertet markering i et hjørne, forklarer festivalens talsmand Esben Danielsen til Ekstra Bladet.

Selv om der altså ikke bliver nogen officiel markering af dødsfaldet fra festivalens side, vil Michael Jackson helt sikkert ikke være glemt. På den engelske festival i Glastonbury, der finder sted i disse dage, valgte flere kunstnere i går at vise deres respekt for legenden under deres optrædener. Det samme må forventes i Roskilde, hvor også campingarealerne fortæller om, at det ikke er hvem som helst, der forlod os natten til fredag.

- Vi kan se, at der er Michael Jackson-tema i usædvanlig mange teltlejre i år, hvilket er noget, der i stor stil er blevet aftalt via Facebook, siger Esben Danielsen, der også kan fortælle, at billetsalget nu har rundet de 60.000.

Husk, at seoghoer.dk på torsdag rykker hele redaktionen til Roskilde, så du kan læse alt om årets festival på disse sider.

Sponsoreret indhold