Nyheder3. september 2009

Michael Jackson: I dag begraves han

Den er god nok – nu kommer Kongen af Pop endelig i jorden
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/michael-jackson/mjbegravesidag1-jpg.jpg
 Foto: All Over/ All Over

I dag, over 2 måneder efter hans pludselige død, bliver de jordiske rester efter Michael Jackson endelig stedt til hvile, det skriver Ekstra Bladet.

Det kommer til at ske helt afskærmet for offentligheden, og ceremonien er kun for Jacksons nærmeste venner og familie. Natten mellem torsdag og fredag.

Begraves i beton

Poplegendens jordiske rester bliver stedt til hvile i Forest Lawn Memorial Park, som ligger i en forstad til Los Angeles. Lige siden mindehøjtideligheden i juli har Jacksons lig ligget i en fryser i kælderen på netop den kirkegård.

Michael Jacksons kiste bliver begravet i et såkaldt mausoleum, en bygning af sten over en grav. Når guldkisten er blevet placeret i en krypt, bliver den dækket af beton for at undgå gravrøvere.

Jackson får fornemt selskab. Humphrey Bogart og Clark Gable bliver hans naboer i de gigantiske gravbygninger, hvor også Michael Jacksons store idol Sammy Davis Jr. er begravet.

Ingen nysgerrige blikke

Under ceremonien vil kirkegården og et stort område omkring den være skarpt bevogtet af politi og vagter, som skal sikre, at ingen uvedkommende får adgang.

En kæmpe mur omkredser hele den private kirkegård, så der er ingen mulighed for hverken nysgerrige fans eller pressen for at følge med i begivenhedernes gang. Selv luftrummet over Forest Lawn vil være lukket for trafik under begravelsen.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger vil Aretha Franklin synge ved ceremonien, som blandt andre Elisabeth Taylor og Diana Ross deltager i.

Sponsoreret indhold