Michael Jackson: Hyldes i Tivoli

Michael Jackson fik sig en tur i karrussellen, da han besøgte Tivoli og København første gang i 1992

Michael Jackson fik sig en tur i karrussellen, da han besøgte Tivoli og København første gang i 1992

Foto: Polfoto

Carstensens gamle have takker nu igen for al den gode reklame, som Michael Jackson har givet netop den københavnske forlystelsespark.

I 1992, da Michael Jackson besøgte København for første gang, skulle han naturligvis i Tivoli - måske for at lure nogle tricks af til de forlystelser, han senere fik lavet i sit elskede Neverland.

Dengang var Jackson-hysteriet lige så stort, som det er i disse dage, og de gamle Tivoli-kontrollører havde deres hyr med at styre folkemængden, da Jackson slentrede gennem haven sammen med en horde af sikkerhedsvagter.

Ikke mindst hans tur i en af karrusellerne var ved at udløse panik og hysteriske scener.

Men fra den dag var Jackson inkarneret Tivoli-fan.

I 1997 fik han så en fødselsdagsgave af Tivoli i form af Tivoli-Garden, der spillede for ham under hans koncert i Parken, som faldt sammen med popstjernens fødselsdag.

Kæmpeskærm på Plænen

Nu hylder Tivoli så Michael Jackson igen. Denne gang post mortem i form af en hyldestaften torsdag den 9. juli kl. 20.00 på Plænen, hvor nogle af Jacksons største musikvideoer samt koncertfilmen "Live in Bucharest - The Dangerous Tour" fra 1992 vises i sin helhed på hele 3 storskærme på Plænen med tilhørende koncertlyd.

Aftenen bindes sammen af Danmarks måske største Jackson-kapaciteter, Nicolai Molbech og Henrik Milling, som værter. Molbech og Milling er blandt andet kendt som dj's fra programmet "FunkShow'et på P3". Parret stod også for mindeudsendelsen dagen efter stjernens død på P3, hvor de i 3 timer hyldede det musikalske geni.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close