Nyheder22. juli 2009

Michael Jackson: Hvem er Omer – søn eller elsker?

Hvorfor sad norske Omer Bhatti sammen med popkongens nærmeste familie på første række til begravelsen? Spekulationerne vokser
Omer Bhatti var placeret midt i familien. Til højre for ham sad Michael Jacksons datter Paris, mor Katherine, sønnerne Prince Michael og Blanket. Til venstre sad Michael Jacksons søstre Rebbie og Janet Jackson, broren Randy
Omer Bhatti var placeret midt i familien. Til højre for ham sad Michael Jacksons datter Paris, mor Katherine, sønnerne Prince Michael og Blanket. Til venstre sad Michael Jacksons søstre Rebbie og Janet Jackson, broren Randy
 på billedet

Da Michael Jacksons mindehøjtidelighed blev afholdt for 2 uger siden, var der noget på 1. række, der sprang i øjnene. Blandt Michael Jacksons tætteste familie - hans brødre og søstre og børn - sad 25-årige Omer Bhatti fra Norge på en meget central plads og var tydeligt voldsomt præget af situationen.

Hidtil har Omer Bhatti været kendt som "en nær ven" af Michael Jackson, men nu mener flere internationale medier at vide, at han i virkeligheden er popstjernens ukendte søn.

I dag melder engelske The Sun, at Omer Bhatti skulle være resultatet af en hed nat mellem "Thriller"-sangeren og en norsk kvinde tilbage i 1984. At den unge mand i virkeligheden er popkongens førstefødte, skulle angiveligt forklare hans tætte forhold til megastjernen.

Boede sammen

Deres forhold blev offentligt kendt i 1996, da den dengang 12-årige Omer Bhatti imponerede den legendariske popstjerne med en imitation af ham uden for et hotel i Tunesien. Michael Jackson faldt med det samme for den lille fyr, som siden har rejst verden rundt sammen med superstjernen.

Den norske unge mand har ud over mange rejser med Michael Jackson også boet sammen med ham i en årrække på hans ranch Neverland i USA.

Også i sit voksne liv har de 2 haft et tæt bånd. Da Michael Jackson for nogle år siden boede i ørkenstaten Bahrain, var Omer Bhatti igen ved hans side i julen.

Omer Bhatti har aldrig benægtet sit forhold til Michael Jackson, men han har heller ikke nogensinde fortalt konkret, hvad det bestod af.

- Ja, jeg har fortsat kontakt med Michael, og netop loyalitet er nok grunden til, at jeg fortsat har det, sagde Omer til den norske avis VG for et år siden.

Mere end blot venner?

I dag er Omer således blevet en ung, smuk mand på 25 år, som altså helt frem til Jacksons død havde et meget nært forhold til stjernen. Så nært, at han var placeret sammen med Michaels nærmeste familie, da der skulle tages afsked.

En dna-prøve vil kunne afsløre, om Omer er Jacksons førstefødte søn - men en forfatter er netop nu i gang med at skrive bogen, der skal kaste lys over popstjernens kærlighedsliv - og måske også over, om Michaels tætte forhold til Omer i virkeligheden mere havde karakter af et kæresteforhold end et far og søn-forhold

Sponsoreret indhold