Nyheder 10. august 2009

Michael Jackson: Hemmeligt begravet

Kongen af Pop er under stor diskretion kommet i jorden
Nu er Michael Jacksons kiste endelig kommet i jorden
Nu er Michael Jacksons kiste endelig kommet i jorden
Foto: All Over

Det forlyder nu, at Michael Jackson i al hemmelighed er blevet begravet på en kirkegård i Hollywood.

Det er den engelske avis Daily Mirror, som mener at vide, at Kongen af Pop nu befinder sig under jorden på Forest Lawn Cemetery, som ligger i Hollywood Hills.

- Michael er allerede blevet stedt til hvile, men ud over Jacksonfamilien og ledelsen på Forest Lawn er der ingen, der kender det præcise sted, fortæller en kilde fra kirkegården.

End ikke familien var med, da Jackson kom i jorden, og familien forsøger desperat at hemmeligholde det præcise sted.

Ikke engang de ansatte på kirkegården ved, hvor Kongen af Pops jordiske rester præcis er. De ansatte er blevet fortalt, at han ligger flere forskellige steder for at skabe forvirring og sikre, at fans og pressen ikke vælter kirkegården.

Michael Jackson døde den 25. juni, men hidtil har det forlydt, at han endnu ikke var blevet begravet. Årsagen til, at der er gået langt over en måned, inden han kom i jorden, skal findes hos den efterladte familie, som blandt andet har været bange for, at nogen skulle finde graven og stjæle liget.

Skulle gravstedet alligevel blive afsløret, har familien - ifølge den engelske avis - fundet 4 andre kirkegårde, hvor Michael Jacksons jordiske rester kan blive stedt til hvile.

Sponsoreret indhold