Nyheder2. juli 2009

Michael Jackson: Havde hemmelig kæreste

Poplegendens tidligere livvagt afslører nu, at der var en helt speciel person i Jacksons liv
Michael Jackson skulle i smug have set en kvinde, han både elskede og beundrede
Michael Jackson skulle i smug have set en kvinde, han både elskede og beundrede
 Foto: All Over

Michael Jacksons tidligere livvagt hedder Matt Fiddes, er 29 år gammel og fortæller nu om sine år i jobbet i et interview med britiske Sky News.

Det mest opsigtsvækkende ved interviewet er Fiddes' påstand om, at Jackson slet ikke var homoseksuel, men derimod havde en hemmelig, og vel at mærke kvindelig, kæreste, som livvagten selv skulle have mødt ved flere lejligheder.

- Jeg vil ikke navngive hende, men jeg tror godt, familien var klar over, at det var en speciel person i Michaels liv, som han elskede og beundrede og delte sine op- og nedture med. Det er op til hende, om hun ønsker at fortælle om det, siger Fiddes.

I interviewet fortæller Fiddes også, at han ved flere lejligheder forsøgte at overtale Jacko til at stoppe med at tage så meget medicin, men at popikonet stolede blindt på lægerne.

- Jeg var aldrig selv vidne til, at han tog noget medicin, men jeg ved, at han gjorde det, og jeg konfiskerede selv nogle pakker, der blev sendt til ham, fortæller livvagten og fortsætter:

- Lægen havde en enorm påvirkningskraft på Michael, så vi følte, at vi talte for døve ører, når vi forsøgte at stoppe ham. I mine øjne har lægerne Michaels blod på hænderne, mener Fiddes, der også understeger, at han aldrig troede på nogle af beskyldningerne om, at Jacko skulle have misbrugt små børn. Livvagten lod i hvert fald Jackson passe sit eget stedbarn ved flere lejligheder.

Sponsoreret indhold