Nyheder26. juni 2009

Michael Jackson: Havde han et medicinmisbrug ..?

Straks efter popkongens død begyndte spekulationerne om, hvad der forårsagede hans død
På scenen var Jacko i sit es, men det kneb mere med at holde styr på livet off-stage
På scenen var Jacko i sit es, men det kneb mere med at holde styr på livet off-stage
 Foto: All Over

Der er rygter … og dem vil der komme hundredevis af det kommende stykke tid. Ligesom der vil komme udokumenterede spekulationer og konspirationsteorier frem i kølvandet på Michael Jacksons død.

Men allerede nu er der altså rygter om, at popkongen døde efter at have fået det smertestillende og meget stærke Demerol.

Det påstod The Sun, kort efter døden var indtruffet.

En person fra Michaels eget sundhedspersonale skal ifølge The Sun have fortalt lægerne på UCLA Medical Center, at sangeren kollapsede i sit hjem efter en indsprøjtning af Demerol.

- Kort efter at have taget Demerol, fik han svært ved at trække vejret. Hans vejrtrækning blev langsommere og langsommere, indtil den til sidst stoppede, fortæller kilden.

Rygtet er naturligvis ikke bekræftet, men under alle omstændigheder er det et faktum, at efter Michael Jackson blev kraftigt forbrændt i forbindelse med optagelserne til en Pepsi Cola-reklame, blev han afhængig af smertestillende medicin og endte med at blive behandlet på afvænningsklinikken Betty Ford Clinic.

Desuden fandt politiet både sprøjter og forskellig medicin, da de i sin tid ransagede Neverland i forbindelse med anklagerne om børnemishandling.

Dødsårsagen offentliggøres tidligst lørdag.

Sponsoreret indhold