Nyheder 18. december 2008

Michael Jackson: Dødssyg

Broderen bekræfter, at popstjernen er alvorligt syg
Michael Jackson har før været under kniven for at få fikset ansigtet. Nu må han på operationsbordet for at redde sit liv
Michael Jackson har før været under kniven for at få fikset ansigtet. Nu må han på operationsbordet for at redde sit liv
Foto: All Over

Popkongen Michael Jackson synger på sidste vers. Hvis han skal klare skærene, skal han have et sæt nye lunger. Det skriver bladet In Touch.

Michael Jacksons 4 år ældre storebror Jermaine Jackson bekræfter, at popkongen er syg.

- Han har det ikke så godt for tiden. Det er en rigtig dårlig tid, siger Jermaine til TV-stationen Fox News.

Ifølge In Touch lider Michael Jackson af en arvelig sygdom, der har angrebet hans lunger. En lungetransplantation kan måske redde ham, men fordi Michael Jackson også lider af blødende mavesår, som lægerne ikke kan få has på, er det usikkert, om den svækkede popkonge kan klare sådan en operation.

Michael Jackson har desuden mistet 95 procent af synet på det ene øje og kan næsten ikke tale. Dermed er rygterne om en comeback-turné i 2009 manet i jorden.

Popstjernen Akon, som tidligere i år arbejdede sammen med Michael Jackson, siger dog, at det er pressen, der er skyld i, at kongen af pop ikke kommer til at optræde mere.

- Michael Jackson er den bedste performer, som nogensinde har eksisteret. Alligevel tror jeg ikke, at vi nogensinde ser ham på turné igen, for han har mistet sit fokus. Det skyldes, at medierne har været efter ham hele hans karriere, siger Akon til WENN.

Sponsoreret indhold