Nyheder25. august 2009

Michael Jackson: Det var mord

Politiet i Los Angeles konstaterer efter forhør, at popstjernen døde af en overdosis
Ifølge SE og HØRs kilde vidste Michael Jackson selv, at han fysisk slet ikke var i stand til at leve op til koncertarrangørernes krav
Ifølge SE og HØRs kilde vidste Michael Jackson selv, at han fysisk slet ikke var i stand til at leve op til koncertarrangørernes krav
 Foto: All Over

Michael Jackson havde en dødelig dosis af narkotikummet Propofol i kroppen, da han døde, ifølge retsmedicinerne.

Flere forhør af Michael Jacksons læge Conrad Murray viser også, at han ud over Propofol gav popstjernen valium og andre bedøvende medicin i timerne, inden han døde. Derfor betragter politiet nu sagen som en mordssag, skriver nyhedsbureauet AP og LA Times.

Det er sidstnævnte avis, der har fået fingre i udskrifterne af de politiafhøringer, som der blev foretaget kort efter ransagningen af lægens hus.

Ifølge forhøret forklarer Murray, at han behandlede Michael Jackson for søvnproblemer gennem seks uger, og at han hver aften gav ham 50 milligram Propofol intravenøst. Men eftersom Jackson begyndte at vise tegn på afhængighed gennem den periode, miksede han narkotikummet med andre bedøvende midler.

Ifølge forhørsudskrifterne forklarer Murray, at da han havde givet Michael Jackson Propofol sidste gang, forlod han ham for at gå på toilettet. Da han kom tilbage, trak Jackson ikke vejret. Murray forsøgte at give ham kunstigt åndedræt og hjertemassage, men forgæves. Først efter en halv time ringede han efter en ambulance.

Politiet betegner nu Jacksons død som mord, og Conrad Murray forventes at blive tiltalt for forbrydelsen ifølge AP.
Sponsoreret indhold