Nyheder 31. juli 2009

Michael Jackson: Debbie frasiger sig børnene

Den biologiske mor får besøgstid, men ingen kontanter, og Katherine Jackson beholder forældremyndigheden
Jackos 3 unger kan nu se frem til at kunne begynde et mere normalt liv
Jackos 3 unger kan nu se frem til at kunne begynde et mere normalt liv
Foto: All Over

Debbie Rowe, der er biologisk mor til Michael Jacksons 2 ældste børn, havde buldret og braget om, at hun ville lægge billet ind på forældremyndigheden, efter Michael Jacksons død.

Men nu bekræfter hendes advokat, at der er indgået et forlig mellem hende og Katherine Jackson, Michaels mor, der har den foreløbige forældremyndighed.

- De 2 har indgået en for alle parter værdig aftale. Hensynstagen til børnenes bedste har været udgangspunktet, siger advokaten Eric George til e-online.

Ingen økonomisk gevinst

Aftalen betyder, at Debbie Rowe får mulighed for at besøge og være sammen med sine børn. Men hun får ingen økonomisk gevinst af aftalen, ligesom forældremyndigheden bliver hos Katherine Jackson. Og alle parter er åbenbart tilfredse.

- Vi har været helt enige om at nå det bedste resultat for Michaels vidunderlige børn. Mrs. Jackson og miss Rowe har været helt på bølgelængde. Og der har ikke været en eller anden juridisk kamp. De har bare været enige om at gøre de rigtige ting af de rigtige grunde, siger Jacksons advokat L. Londell McMillan ifølge hjemmesiden.


Sponsoreret indhold