Michael Jackson: Danskere hyldede Jacko

Nima og Malene fra Odense havde taget turen over dammen for at sige ordentligt farvel til deres idol

Nima og Malene fra Odense havde taget turen over dammen for at sige ordentligt farvel til deres idol

Foto: Jacob Heinel Jensen og All Over

Jacko bragte dem sammen, og derfor måtte de bare sige ordentligt farvel. Kæresteparret Nima og Malene fra Odense fik deres livs oplevelse her i LA.

- Det største øjeblik var, da kisten kom ind, siger Malene Minds, 22 til SE og HØR foran Staples Centeret, øjeblikket efter at Michael Jackson Public Memorial var slut.

- Så lå han bare derinde. Det er så underligt, for han var så fuld af energi, fortsætter hun.

Malene mødte sin kæreste Nima Shahzeydi til Michael Jackson fanfest i London for 5 år siden, og da hun så ham "moonwalke", faldt hun pladask for ham. Parret har nu været sammen om deres Jacko-mani i 5 år, og de havde købt billet til hele 7 af hans This is it!-turné, der skulle have taget verden med storm denne sommer.

I stedet købte de pronto en returbillet til Californien i torsdags og satte sig på en 747'er for at krydse Atlanten samt det nordamerikanske kontinent.

- Det betyder så meget, at vi fik lov at sige farvel til ham. Vi synes bare, det er ærgerligt, at han skulle dø, før hele verden kunne se, hvor fantastisk en person han var. Det har vi jo troet og vidst hele tiden, siger Malene.

- Vi blev simpelthen så rørt derinde, og det var så smukt. Man kan faktisk godt sige, det er et mirakel, at vi overhovedet kom derind. I starten havde vi kun billetter til storskærmene overfor. Men da vi kørte ind, sagde kontrolløren, at der var 2 ekstra til selve begravelsen, og så kørte vi derind. Og så fik vi bare de bedste pladser. Det er helt utroligt, siger Nima.

Da det begyndte at vælte ud fra Staples i går i Los Angeles, mødte SE og HØR masser af amerikanere med tårer i øjnene. I den skarpe eftermiddagssol mødte folk virkeligheden uden for den bevægende seance.

En af dem var Shawn Socoloff, 30, fra Los Angeles.
- Michael Jackson har betydet så meget for mit liv og for musikken. Jeg måtte bare herned, så jeg gav 300 dollars for mine billetter sort. Og det var det hele værd. Jeg græd ikke, men det var så ufattelig smukt, da Usher gik ned til kisten. Og da datteren Paris talte og græd. Jeg tror alle, vi følte hendes hjertes smerte, sagde han til SE og HØR.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close