Nyheder 30. juni 2009

Michael Jackson: Brugte 3 millioner på medicin om året

Poplegenden poppede piller og kanyler for knap en kvart million hver eneste måned
Michael Jackson fyldte sig med medicin mod alt mellem himmel og jord
Michael Jackson fyldte sig med medicin mod alt mellem himmel og jord
Foto: All Over

Michael Jacksons pillemisbrug nåede hidtil ukendte højder. Det er nu kommet frem, at han brugte op mod 250.000 kroner om måneden på receptpligtig medicin, skriver The Sun.

De mange recepter fik han udskrevet til alt fra sig selv til ansatte, sygeplejersker og endda opdigtede personer. Langt de fleste recepter var udskrevet til Omar Adams - Michael Jacksons fiktive alter ego.

Recepterne, der både var udskrevet af sangerens livlæge dr. Conrad Murray og Beverly Hills-lægen dr. Arnold Klein, blev hentet på Michael Jacksons lokale apotek.

På et tidspunkt ragede popstjernen dog uklar med sin lokale farmaceut på grund af en ubetalt regning. Og da den voksede til over 50.000 kroner, sagsøgte apotekeren Michael Jackson.

Legendens cocktail

Michael Jacksons svimlende medicinforbrug svarer til, at han tog præparater for over 8000 kroner om dagen.

Men den svækkede stjerne var også på stort set alt, der kan opdrives på recept. I løbet af en enkelt dag indtog han blandt andet over 40 stk. af det narkotikalignende smertestillende præparat Vicodin, Soma til smerter i musklerne og Xanax, som er sløvende.

Han var også på de antidepressive piller Zoloft, tog stoffet Paxil mod ængstelse og uro og proppede sig med hjertemedicinen Priolosec.

Det nøjagtige omfang af pillemisbruget er endnu ikke kortlagt, men TMZ oplyser, at politiet har beslaglagt adskillige store poser fyldt med medicinflasker efter en ransagning af den afdøde sangers bopæl sent mandag.

Sponsoreret indhold