Nyheder 27. juni 2009

Michael Jackson: Børnene arver milliarder

Der er ingen tvivl om, at Blanket, Paris og Prince Michael bliver rige … Spørgsmålet er bare: Hvor rige ..?

I kølvandet på Michael Jacksons tragiske død i torsdags, er hans tre børn - Blanket, 7 år, Paris, 11, og Prince Michael, 12 - sikre på at arve 50 procent af, hvad der er tilbage af King of Pops formue. Det er først og fremmest indtægterne fra rettighederne til Jacksons sangkatalog, der skal brødføde dem.

Den anslåede værdi er knap 12 milliarder kroner.

Men samtidig efterlader han sig også gæld på omkring tre milliarder kroner, der er opstået af et vildt og ukontrolleret overforbrug, skriver New York Post.

Mens alle de penge, der er sat til side i fonde og direkte møntet på børnene, kan blive deres kvit og frit, så venter der et alvorligt retligt og finansielt opgør med de mange kreditorer, der står og savler i kulissen. Det kan komme til at tage år, før de penge bliver frigjort til de tre unger.

Utrøstelige


Netop nu er Michael Jacksons tre børn Blanket på 7, Paris på 11 og Prince Michael på 12 naturligvis utrøstelige over tabet af deres far.

Men de er heldigvis i god behold hos deres farmor Katherine, hvor en professionel og kærlig barnepige tager sig af de tre børn.

Det er familien Jacksons advokat Brian Oxmon, der til Usmagazine.com forsikrer, at børnene har det godt lige nu på trods af deres store sorg:

- Deres farmor, Katherine Jackson tager sig godt af sine tre børnebørn. Og jeg er sikker på, at der netop nu tales en hel del om, hvad der skal ske med børnene i fremtiden, siger Brian Oxmon, som har stor tiltro til, at de tre børn vil komme igennem deres sorg og vende tilbage med mod på livet.

Sponsoreret indhold