Michael Jackson: Begravelse i LA

På Hollywood Boulevard står folk i kø for at lægge blomster til minde om Michael Jackson

På Hollywood Boulevard står folk i kø for at lægge blomster til minde om Michael Jackson

Foto: Jacob Heinel Jensen og All Over

Michael Jackson skal begraves i Los Angeles, erfarer SE og HØR.

CNN og hele verdenspressen mente i går, at den var god nok. Jackos lig skulle eskorteres fra Los Angeles til Neverland, og en lit de parade for alle fans kunne begynde fredag morgen.

Men nej.

I stedet hævder en kilde nu, at begravelsen finder sted her i LA i starten af næste uge - formentlig tirsdag - men stedet er endnu ikke bekræftet. Lige nu forhandler Jackos familie og nyansatte PR-korps med forskellige firmaer. Stedet skal være stort, for begravelsen bliver et tilløbsstykke uden sammenligning.

Ifølge showbizz411.com bliver det i Staples Center og Nokia Center i downtown Los Angeles, netop der, hvor den historiske motorvej 101 snor sig mellem skyskraberne få gader fra den politistation, hvor Stein Bagger meldte sig i december sidste år.

En anden historie melder, at begravelsen skal foregå på Forest Lawn Cemetery i Hollywood, hvor nogle af historiens allerstørste stjerner ligger.

SE og HØR s kilde siger dog, at familien endnu ikke har en aftale i hus.

På gaden undrer folk sig meget, og på forskellige cafeer snakker folk om Jacksons begravelse. Mange havde tænkt sig at køre til Neverland ranch, men aflyste hurtigt planerne. Den kommende weekend er den 4. july i USA, altså deres uafhængighedsdag. På Hollywood Boulevard (billedet), lægger folk stadig blomster for at mindes deres helt.

Andre spørgsmål begynder også at melde sig. For er der overhovedet penge at hente for at få en så massiv begravelse på benene i løbet af få dage? Det står nu klart, at Michael Jackson skylder flere hundrede millioner dollars væk. Og kan arven bruges på en så dyr begravelse?

Desuden blev testamentet fremlagt i går. Det mest centrale er, at Jacksons mor Katherine skal tage sig af Michaels børn. Skulle hun dø, går børnene videre til sangerinden Diana Ross, som er 65 år gammel. Jackos voldsmaniske far får intet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close