Michael Jackson: Åben kiste på Neverland

Risikoen for kaos har fået Jackson-familien til at aflyse mindehøjtideligheden på Neverland

Risikoen for kaos har fået Jackson-familien til at aflyse mindehøjtideligheden på Neverland

Foto: All Over

Michael Jacksons familie har planer om at lade popstjernens jordiske rester vende tilbage torsdag til hans ranch Neverland, hvor ikonet skal ligge på lit de parade, rapporterede CNN og underholdningssitet TMZ.com i dag.

Familien har planer om at holde en mindestund enten fredag eller lørdag forud for en begravelse på et endnu ikke fastlagt sted og tidspunkt, hed det i rapporterne. CNN sagde, at familien ville våge ved hans båre privat på søndag.

Medierne oplyste, at politikilder havde fortalt, at man havde modtaget snesevis af forespørgsler fra bilejere, der ønskede at eskortere hans lig i en bilkolonne til Neverland torsdag morgen.

Jackson kollapsede og døde i torsdags, mens han var i gang med at forberede 50 afskedskoncerter i London. Hans familie har holdt hans lig skjult på et hemmeligt sted, mens hans dødsårsag fastlægges.

Begivenhederne kan være et fingerpeg om, at familien Jackson har permanente planer for Neverland. Nogle fans mener, at han burde begraves på ranchen, der bør omdannes til et mindested ligesom Elvis Presleys Graceland.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close