Nyheder21. november 2013

Michael Falch i front for ny teaterkoncert

Gak-gak i Main Street!
https://imgix.seoghoer.dk/media/758765ae37ef4c8388681e8f70df321b.jpg
 Foto: Peter Grosen



Sådan kunne en mulig titel lyde til den kommende teaterkoncert på Black Box Theatre i Holstebro.

Det er nemlig bagkataloget hos de næsten naturstridige rockveteraner i Rolling Stones, der bliver taget under kærlig behandling af instruktør Rolf Heim. Instruktøren har tidligere har høstet både publikums- og anmelderroser for sine teaterkoncerter med både Nick Cave og Leonard Cohen som emner.

I front står en anden veteran, nemlig sanger Michael Falch, der aldrig før har medvirket i en af den efterhånden fyldige række af teaterkoncerter. Og netop Rolling Stones har en særlig plads i hjertet på den erfarne sanger.

Dansk sangerinde åbner butik

- Fænomenet Rolling Stones har fascineret mig dybt, siden jeg var dreng, og der er vist ikke én eneste dag gennem alle mine år i øvelokaler og på scenen, hvor Stones ikke er blevet nævnt. De er der altid. De er rock 'n' roll. Vilde, crazy, formidable, latterlige, arrogante, sexbesatte, nydende, misbrugende, dødssyge og vitale, skriver Falch i en pressemeddelelse.

Ved Michael Falchs side kan man finde skuespillerinden Cecilie Stenspil, der efterhånden har optjent en del erfaring inden for genren. Hun har tidligere medvirket i nåde teaterkoncerterne "Hey Jude" og "København".
Forestillingen opføres også i både Aarhus og København og har premiere i Holstebro 2. oktober 2014. Billetterne er i salg.


Bundesen til DK


Sponsoreret indhold