Nyheder15. december 2009

Mia Maria Back: Se, hvordan hun ser ud i dag

Husker du den unge blondine fra TV3-serien ”Hvide Løgne”? Se, hvad der blev af hende
Kan du huske Mia Maria Back?
Kan du huske Mia Maria Back?
 Foto: SE og HØR

Hun debuterede på det store lærred som 14-årig i filmen "De største helte" i 1996. 2 år senere landede hun en gennemgående rolle i den danske soapserie "Hvide løgne". En rolle, hun blev kendt og elsket for igennem de 4 år, serien kørte.

Men siden seriens afslutning i 2001 har den brede offentlighed ikke haft glæde af Mia Maria Back. I modsætning til for eksempel Mira Wanting og Mads Knarreborg - der også spillede med i serien - valgte Mia Maria Back ikke at opsøge en karriere som skuespiller.

Forleden dukkede hun dog pludselig op på den røde løber til fotografernes blitz i forbindelse med, at boybandet Backstreet Boys kom til byen.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/kendte-dk09/december/hvadblevderafmmbtekst1-jpg.jpgSådan ser Mia Maria Back ud i dag. Hun fyldte 27 år i sommer og har fordrevet årene siden "Hvide Løgne" med at tage sig en uddannelse.

- Jeg bliver færdig med at læse til lærer til sommer, fortalte blondinen, da hun kom til efterfest på NASA.

Mia Maria Back kom blandt andet i de kulørte blade, da hun begyndte at danne par med Jonas Gülstorff, som dengang var TV-vært på musikprogrammet "Puls".

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/kendte-dk09/december/hvadblevderafmmbtekst2-jpg.jpg- Jeg har ikke helt opgivet skuespillerdrømmen, men i øjeblikket er det kun et bijob for mig, smiler Mia Maria Back, som ikke har medvirket i noget siden "Gabriels ord" i 2002, men alligevel lægger folk stadig mærke til hende rundt omkring.

- Jeg bliver stadig genkendt på gaden - det er meget sjovt. Det er altid positive ting, folk siger, forsikrer den lærerstuderende.

Sponsoreret indhold