Nyheder13. december 2011

Mia Lyhne: Mor i sidste øjeblik

Den normalt meget private Klovn-skuespiller fortæller nu, hvorfor hun valgte at få børn uden en kæreste
Det er kvindemagasinet Liv, som har det store interview med Mia Lyhne
Det er kvindemagasinet Liv, som har det store interview med Mia Lyhne
 Foto: All Over

Lægerne sagde: 'Det skal være nu'. Kæresten sagde: Aldrig!'. Og så tog den dengang 38-årige skuespiller Mia Lyhne sit livs vigtigste beslutning.
Hun valgte at blive singlemor med en anonym donor. Selv om hun aller helst ville have haft sine børn med en mand, hun var i parforhold med.

Læs også: Mia Lyhne er blevet forstadsfrue

- Jeg ville helst have ventet, til jeg havde fundet en, som også gerne ville, men jeg fik af vide af lægerne, at det ikke kunne vente. Og jeg ville have børn, fortæller Mia Lyhne ærligt til kvindemagasinet Liv.

Den normalt meget private skuespiller røber her, at hun blev 'rigtig, rigtig ked af det', da hendes daværende kæreste sagde nej til Projekt børn. Men hun vaklede aldrig. Hun ville være mor - og blev ovenud lykkelig, da den første skanning viste, at hun ventede tvillinger.

Læs også: Mia Lyhne: På røven

For halvandet år siden fødte hun så døtrene Asta og Andrea, og selv om tilværelsen som enlig mor er benhård og til tider ensom, har Mia Lyhne ikke fortrudt et sekund. Og så vil hun i øvrigt fortælle døtrene den fulde sandhed, når de en gang vil vide, hvem deres far er:

- Jeg vil ikke skjule noget, siger hun.Sponsoreret indhold