Nyheder27. maj 2014

Mia Lyhne: Jeg vil ha' en mand

Den skønne skuespiller drømmer om kærlighed og endnu flere unger
"Jeg drømmer om Mia Lyhne," har de fleste skrålet med på. Mia selv drømmer bare om en mand
"Jeg drømmer om Mia Lyhne," har de fleste skrålet med på. Mia selv drømmer bare om en mand
 Foto: Claus PoulsenFor fire år siden fødte Mia Lyhne døtrene Andrea og Asta. Men modsat hvad de fleste kvinder inklusiv den skønne skuespillerinde selv går og drømmer om, er der ingen far til pigerne. De kom nemlig til verden ved hjælp af en donor.

"Klovn"-stjernen ønskede allerede at blive gravid og få børn, da hun var i 20'erne, men hun fandt bare aldrig en kæreste, der var med på den idé. Så i stedet tog Mia Lyhne sagen i egen hånd.

LÆS OGSÅ: Se hele interviewet med Mia Lyhne på soendag.dk

Og selvom det at være alenemor til to krudtugler på fire år nok kan være noget af en mundfuld, vil hun gerne have endnu flere unger.

-I virkeligheden er jeg sådan én, der burde have fire børn, mindst. Nu har jeg to, og jeg synes stadig, det kunne være sjovt at få ét barn til, siger hun til ugebladet SØNDAG.

LÆS OGSÅ: Mia Lyhne: Derfor fik jeg børn alene

Der er dog lige den lille detalje, at i Mia Lyhnes drømmeverden meget gerne må være en far inde i billedet, hvis Andrea og Asta en dag bliver storesøstre.

- Altså, hvis jeg kunne ønske mig alt, så ville jeg gerne have flere børn og en mand og en masse film- og tv-opgaver. Men alligevel ikke mere arbejde, end at jeg har tid til mine børn. For dér er jeg meget kategorisk: Mine børn skal have den tid, de skal have, afslører hun.

LÆS OGSÅ: Bodil Jørgensen blev gravid som 47-årig: Troede det var overgangsalderen

- Desuden ville jeg gerne have en ødegård i Sverige, hvor mine børn og jeg kunne have masser af tid sammen, siger Mia Lyhne til ugebladet og fortsætter drømmene:

- Og ud over, at jeg selvfølgelig ønsker, at vi alle sammen er sunde og raske, ville jeg virkelig ønske, at mine børn snart lærer at rydde op, så jeg ikke selv skal gøre det hele.

LÆS OGSÅ: Mia Lyhne: Det er ikke nemt at finde den rigtige

Sponsoreret indhold