Nyheder30. november 2017

Mia Hundvin satte ild til hotelværelse – og besvimede

Den tidligere håndboldspiller Mia Hundvin fortæller nu om en 17 år gammel episode, hvor hun satte ild til et hotelværelse, hvorefter hun besvimede. Historien har med hendes ord ”været for flovt” at fortælle, og derfor er det først nu, at den norske sportsstjerne har sat ord på den
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/3.00957217.jpg
 Foto: All Over

Den norske håndbold-jente Mia Hundvin havde med egne ord en så pinlig oplevelse for 17 år siden, at det først er nu, at hun har turde fortælle om den.

I et interview med norsk TV 2 fortæller Mia Hundvin om dengang hun tilbage i år 2000 satte ild til sit hotelværelse, hvorefter hun besvimede foran landstræneren. Til slut måtte hun en tur på politistationen for at blive afhørt.

Episoden fandt sted på et hotelværelse i tyske Leipzig, hvor Mia Hundvin skulle spille landsholdskamp mod Danmark. På det tidspunkt var den norske håndbold-jente i et forhold med den danske håndboldstjerne Camilla Andersen, og tankerne var måske lidt et andet sted end på håndboldbanen.

For at imponere landsholdstræneren valgte Mia Hundvin at vaske sit tøj og gå tidligt i seng, men det gik ikke helt efter planen, fortæller den i dag 40-årige tidligere sportsstjerne til norsk TV 2:

- Jeg hænger mit tøj til tørre i hotelrummet og går i seng i god tid. Så kan jeg mærke en stank, der kommer krybende, fortæller Mia Hundvin til det norske medie.

https://imgix.seoghoer.dk/3.00903929.jpg

Mia Hundvin og Camilla Andersen dannede par i tre år i begyndelsen af 2000'erne. Foto: All Over

De slår alarm til receptionen, og personalet iler til.

- Der er noget galt. I må komme med det samme, forklarede Mia Hundvin i telefonen.

De konstaterer hurtigt, at hotelværelset står i flammer, og alle går med Mia Hundvins ord "lidti panik". Heldigvis får en brandslukker hurtigt slukket branden:

- Der er støv, skidt og lort. Alt er helt vandaliseret og ødelagt. Så vi går ind i værelset for at se, hvad der var årsag til branden, fortæller Mia Hundvin til TV 2 og tilføjer:

- Det var så min overtræksdragt, som havde hængt på lampen. Jeg er skyld i at værelset er blevet ødelagt! Der har været brand. Da jeg går ud af værelset og tænker på det, går det op for mig, hvad jeg har gjort – hvor dumt og idiotisk, det ser ud, at jeg har hængt noget til tørre over en lampe. Og så kommer Marit Breivik (landsholdstræneren, red.) gående mod mig, og hende jeg vil overbevise om, at det ikke kun er tant og fjas med mig. Jeg vil signalere, at jeg er en seriøs håndboldspiller, det er det, jeg lever for. Hun spørger: ’Hvad sker der, Mia?’ Og så besvimer jeg, forklarer hun videre.

- Jeg røg bare i gulvet. Det hele blev for meget for mig, fortæller Mia Hundvin, for hun tilføjer, hvordan hun vågnede op i en seng fyldt med skam over at have sat i til sit hotelværelse.

Det hele endte med, at Mia Hundvin blev hentet af politiet og kørt til stationen, fordi hun var mistænkt for brandstiftelse.

Hun nåede dog tilbage til håndboldhallen og spillede kampen mod Danmark. Den pudsige og brandfarlige situation havde dog sat sine spor hos håndboldspilleren:

- Jeg husker intet fra den kamp, fortæller Mia Hundvin i interviewet med TV 2.

Mia Hundvin og Camilla Andersen dannede par i tre år, inden at Mia Hundvin fandt sammen med den norske snowboarder Terje Haakonsen. Sammen har de to børn.

Sponsoreret indhold