Nyheder19. august 2011

Meyerheim strandet i Frankrig

Fik stjålet alle sine penge
Michael Meyerheim strandede i Frankrig uden penge og uden telefon
Michael Meyerheim strandede i Frankrig uden penge og uden telefon
 Foto: All Over

For den folkekære tv-vært Michael Meyerheim har sommerferien altid været noget nær hellig. Normalt bliver han nemt rastløs, men netop i sommerferien giver han sig selv lov til bare at trække stikket fuldstændig ud og nyde, at han ikke skal noget til en bestemt tid.

Dette års sommerferie gik til sommerhuset i Rørvig, men da han var 17-19 år og rejste sammen med en ven, var destinationerne noget mere eksotiske:

- Vi oplevede mange sjove ting sammen. Som dengang vi, under den ene af vores Europa-bilture, blev bestjålet i en fransk by, hvor vi overnattede og dumme, som vi var, efterlod vi vores ting i bilen, fortæller Michael Meyerheim til Billed-Bladet i denne uge.

LÆS OGSÅ: Cecilie Frøkjær genforenet med Meyerheim
- Næste dag fandt vi ud af, at der havde været indbrud, og alle vores penge var taget. Dengang havde vi ikke kreditkort, så det var rigtige menneskepenge.

Uden penge på lommen kunne drengene ikke komme hjem. Mobiltelefoner havde de unge knægte heller ikke noget af, men de kørte til en større fransk by, hvor de fandt et norsk konsulat. Konsulen var samtidig direktør for et champagne-firma, så mens drengene fik ringet hjem og fik ordnet det sådan, at der blev telegraferet penge ned til dem, så gav han smagsprøver fra firmaets varekatalog.

- Da vi forlod hans domicil ved 18-19-tiden, så det hele så MEGET lysere ud, konstaterer Meyerheim.

Sponsoreret indhold