Nyheder25. januar 2017

Hva' ka' du selv? Mette Lindberg under særdeles hårdt pres

X Factor-dommeren skal skrive en sang på to timer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mette.jpg
 Foto: All Over Press)
X Factor-dommer Mette Lindberg kommer på en hård opgave i weekenden. Hvad kan hun egentlig selv, når det kommer til stykket?
Normalt sidder hun sammen med Remee og Thomas Blachman og har hånden på udløseren til katapultsædet og kan sende håbefulde X Factor-deltagere ud i intetheden. Men på søndag er Mette Lindberg selv til en slags eksamen.
Når hun ikke er dommer i X Factor, er hun forsanger i gruppen The Asteroids Galaxy Tour, men de har ikke udgivet ny musik i tre år, så måske Lindberg er en kende rusten i forhold til at løse søndagens opgave. Hun skal medvirke i programmet 'Sangskriver' på P7.
Her skal hun sammen med værten Jonas Gülstorff på blot to timer skrive en velklingende sang. Og det er ikke sådan, at Mette Lindberg kan tage en halvfærdig sang med i studiet - nej, hun skal starte fra scratch, og det hele foregår for åben mikrofon. Og hun skal skrive på baggrund af input fra en udvalgt radiolytter. Lytterne af programmet kan på forhånd skrive ind og beskrive noget i deres liv, de gerne vil have skrevet en sang til. En enkelt læsers beretning udvælges, og så har Mette Lindberg og Jonas Gülstorff lidt under to timer til at sætte ord sammen til en god sang. Men skulle det glippe med at få ordene sat ordentligt sammen, er Mette Lindberg fortsat med i dommerpanelet i X factor, det er alene æren, der er på spil på søndag, og det kan jo være alvorligt nok endda. Programmet, hvor Rasmus Walter, Thomas Buttenshön og Wafande tidligere har været gæstesangskrivere, kan høres på P7 på søndag klokken 12.03 - 14.00. Se galleri med vinderne af de ni tidligere sæsoner af X Factor:

X Factor-vinderne fra de første ni sæsoner - December 2016

Sponsoreret indhold