Mette Cornelius er gravid

Nyt job, tjek. Nyt barn, tjek. Skønne Mette Cornelius er gravid, og du kan se hende på TV i aften.

Nyt job, tjek. Nyt barn, tjek. Skønne Mette Cornelius er gravid, og du kan se hende på TV i aften.

Foto: Claus Poulsen
Hun er højaktuel med at dække det danske fodboldlandshold som ankerkvinde på Kanal 5, for Mette Cornelius er blevet det nye ansigt på den folkelige fodbold, når Bendtner og co. i aften tørner ud på grønsværen på udebane mod Albanien.

Men Mette Cornelius har også en lille hemmelighed, som sikkert får hende til at smile, når kameraerne ruller i aften og på tirsdag (på hjemmebane i Parken mod Portugal).

LÆS OGSÅ: Bendtner og Zangenberg: Så glade var de

Hun er nemlig gravid, og det har hun offentliggjort på sin Instagram-profil, hvor hun viser et billede af sin datter, som nu skal være storesøster.

Mette skriver til billedet: "I dag fik hende her at vide, at hun skal være storesøster til foråret. Det faldt vist i god jord."

LÆS OGSÅ: Laudrup: Bendtner er et sats af Wolfsburg


Mette Cornelius søde datter så scanningsbilledet og smilte. (Foto: Mette Cornelius / Instagram)

SE OGSÅ: Billederne: Schmeichel er blevet morfar

Der er altså glæde på hjemmefronten lige så vel, som Mette også er glad på arbejdsfronten, hvor hun priser sig lykkelig over at være den første kvinde, som er studievært for landsholdet.

- Jeg er ikke en kvindesagsforkæmper, men jeg er stolt over det, fordi fodbold er en maskulin sport. Jeg håber i hvert fald, at jeg er en lige så god vært, som mændene har været det, griner Mette, da SE og HØR interviewer hende om sit nye job.

Om landsholdet må undvære Mette Cornelius i en periode, når hun til foråret skal på barsel, melder historien ikke noget om. Men hun er selv klar over, at hendes job er stort.

LÆS OGSÅ: Michael Laudrup giver lejlighed til sine børn

- Som menneske er jeg ret rolig, så der gik noget tid, før jeg fandt ud af det, efter jeg var blevet ansat. Men allerede dagen efter var min mand lige ved at vælte ned af stolen, og så sagde han "ved du godt, hvor stort det job er?" forklarer Mette Cornelius.

Du kan opleve den folkekære og gravide fodbolddronning i aften fra klokken 19:30 på Kanal 5.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close