Nyheder4. december 2013

Metallica kommer til Danmark igen

For tredje gang på tre år bliver det muligt for fans af Metallica at se bandet i Danmark.
https://imgix.seoghoer.dk/media/fffcc1058a7e43978753064cdf4bb770.jpg
 Foto: All Over PressI 2012 var det Horsens, der fik besøg, i år var det Roskilde Festival, og til næste år er det så igen Fængslet i Horsens, der ligger jord til det verdensberømte band, når de optræder den 3. juni.

- Metallica og Danmark. To ord som passer perfekt sammen. '12 i fængsel. '13 som sidste øjebliks navn i Roskilde. Og nu i '14, igen i fængsel, denne gang "by request", på opfordring.

Det er hårdt arbejde at tjene penge som rockstjerne, afslører bandet
- I stemmer, I bestemmer, vi spiller. Det kan ikke blive mere COOL end det. Et dansk hattrick som vi er enormt stolte af. Vi ses til sommer.
Hej fra Lars, skriver den danske trommeslager i bandet, Lars Ulrich, i en pressemeddelelse.

Metallica har allerede afsløret, at de tager bandet Slayer med som opvarmning, men fans kan glæde sig til at yderligere tre-fire metalnavne bliver tilføjet til programmet.

Showet bliver et "All Request"-show, og det er noget, det multi platin-sælgende band aldrig har gjort før.
Fans der køber billetten til en af de europæiske koncerter online, får mulighed for at stemme på de sange, som Metallica skal spille ved deres show.

Det giver fans chancen for at være med til at sammensætte deres drømme setliste fra 30 år+ af Metallicas materiale og tæt på 140 indspillede sange til dato, lyder det i pressemeddelelsen.
- Metallicas traditionelle 18-sange set vil inkludere de 17 sange, som har fået flest stemmer, og da bandet ikke vil snydes for deltagelse, vil deres stemme til den 18. sang gå til et helt nyt nummer, står der.

Lars Ulrich: Dumper Metallica
Sponsoreret indhold