Nyheder29. april 2016

Mesterligt Mums

SE og HØR-læseren Tine Kausbjerg fik besøg af ”Masterchef”-vinderen Karoline Trier, der kreerede en lækker middag til gæsterne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/masterchef-09-cpo_0.jpg
 Foto: All Over Press

Forårsrengøringen var overstået, og både vært og gæster var klædt på til fest, da vinderen af TV3’s og SE og HØRs store ”Masterchef”-konkurrence nød godt af hovedpræmien.

Tine Kausbjerg fra Vanløse, der til daglig er sygeplejerske, havde inviteret mor Alis Kausbjerg og fire gode veninder – Hanne Østergaard, Tine Sebæk Larsen, Rie Hummelmose og Pia Jonassen – til middag. Og ikke bare en hvilken som helst middag – næ, et privat festmåltid tilberedt af ingen anden end Karoline Trier, som netop er blevet kåret som ”Årets Masterchef” på TV3.

Tine synes ikke selv, at hun er en ørn i et køkken.

– Det ville være synd at sige. Men jeg er ret god til at spise god mad, understregede hun med et grin, inden veninderne brød ind og forsikrede, at Tine altså har lavet nogle gode middage til dem igennem tiden.

Alligevel havde de alle glædet sig ekstra meget til denne aften, for de har trofast fulgt med i programmet og nydt Karolines tryllerier i ”Masterchef”-studiet.

https://imgix.seoghoer.dk/masterchef-32-cpo_0.jpg
 Foto: All Over Press

Det fik de:

Forret: Røget stenbider med ramsløg, stenbiderrogn og citroncremefraiche på en bund af brioche

Hovedret: Langtidsbraiserede svinekæber med nye hvide asparges og en sauce på morkler

Dessert: Nye danske rabarber med en creme af hvid chokolade og citron, maltkiks og hasselnødder.

Sponsoreret indhold