Nyheder6. juli 2008

Meryl Streep: Jeg skreg

Den 59-årige skuespiller fik sit livs overraskelse, da ABBA-drengene Benny Andersson og Björn Ulvaeus tilbød hende hovedrollen i ”Mamma Mia!”
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/film-og-tv/merylstreepstockholm1-jpg.jpg
 Foto: Pia Meisner From

Det skulle bare være Meryl Streep! Den beslutning havde Benny Andersson og Björn Ulvaeus for længst truffet, da de begyndte arbejdet på filmudgaven af musicalen "Mamma Mia!".

ABBA-drengenes foretrukne valg kom dog noget bag på kvinden selv. Det fortalte Meryl Streep, da hun sammen med Benny, Björn og flere af filmens stjerner, deriblandt Pierce Brosnan og Colin Firth, mødte journalister fra hele Norden, heriblandt SE og HØRs udsendte, på et pressemøde på Grand Hotel i Stockholm.

- Jeg skreg, da jeg hørte det. Jeg var virkelig, virkelig begejstret. Men jeg blev ved med at spørge min agent: "Er du sikker på, at de vil ha' mig? Fortæller Meryl Streep.

Men det ville Benny og Björn - på trods af, at de ikke var hundrede procent sikre på, at hun kunne synge.

Meryl Streep havde set "Mamma Mia!" på teatret i New York og var udmærket klar over, at rollen indebar sang og dans. Men det var blot en udfordring, mener skuespilleren.

- Jeg havde min datter og hendes veninder med inde og se musicalen. Da den var færdig, købte vi cd'en med hjem og holdt fest. Jeg elsker at danse til ABBA, fortæller Meryl Streep.

Sponsoreret indhold