Nyheder5. august 2009

Merete Van Kamp: Prinsessen bli’r skurk

Den 47-årige model og skuespiller skal spille dødslægen Elisabeth Wæver i ny TV2-dokumentar
Af af
Merete Van Kamp skal spille dødslægen Elisabeth Wæver.
Merete Van Kamp skal spille dødslægen Elisabeth Wæver.
 Foto: All Over Press

Hun blev verdensberømt som den smukke prinsesse, men dukker snart op på TV2 som en af dansk kriminalhistories mest opsigtsvækkende forbrydere.

47-årige Merete Van Kamp skal spille dødslægen Elisabeth Wæver, som i oktober 1996 blev idømt lovens strengeste straf - livsvarigt fængsel - for 3-dobbelt mord.

Elisabeth Wæver myrdede sin elskers familie - konen med en morfinindsprøjtning og de 2 små børn ved at brænde dem inde i elskerens hjem i Rønne.

TV-serien "De syv drab" bliver sendt til foråret og er en dokumentarserie, hvor hvert afsnit dykker ned i forskellige drab begået i Danmark.

Den tidligere fotomodel Merete Van Kamp blev ikke mindre end verdensberømt, da hun i 1983 spillede spillede hovedrollen i den amerikanske drama-miniserie "Princess Daisy" og blev efterfølgende engageret til TV-serien "Dallas", hvor hun i 1985-1986 spillede Grace Van Owen.

Efter mange år som husmor i Los Angeles vendte Merete i 2004 tilbage til Danmark, hvor hun stille og roligt er ved at få gang i karrieren igen.

Sponsoreret indhold